Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is éreztétek már, hogy inkább lenne pillanatnyilag szükségetek egy kötöttségek nélküli viszonyra, semmint komoly kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Megköszönöm, ha írtok életkort és nemet:)2019. máj. 6. 18:47
11/26 anonim válasza:
#10-es vajh" hány privit fog kapni? :D (Hogy válaszoljak is: Jelen helyzetben igen; de csak minőségi idővel, kölcsönös tisztelettel.36F)
12/26 anonim válasza:
11-es, :D :D rugom a 70-et, priviket máshová postázzátok gyerekek.
14/26 anonim válasza:
#12:)) Neee:)) Én eskü nem írtam:D Valljuk be, hiba volt írnod:DDDD Sírok!:D
15/26 anonim válasza:
Amióta megcsaltak nem vágyom komoly kapcsolatra.
29N
16/26 anonim válasza:
Igen, mondjuk eléggé magamnak való is vagyok olyan téren, hogy szeretem ha békén hagynak egy időre.
27N
17/26 anonim válasza:
Igen, már csak lazát akarok. :) 43F
18/26 anonim válasza:
nem kotottseg egy kapcsolat, nem vagy odalancolva a partneredhez.
hanem egy bensoseg kapcsolat !
nekem nagyon reg nem volt normalis kapcsolatom es nagyon hianyzik, egy tars !
nem csak a dramat kell latni a kapcsolatban , hanem egymas tamogatasat , szeretetet! ne legyetek szociopatak, h nem vagtok arra! Nehez a megfelelo embert megtalalni, sokat kell rajta dolgozni! de nem lehetetlen ! Nem kellene ennyire csalodni senkinek a vilagban, ne adjatok fel ! :)
32N
19/26 anonim válasza:
Igen. Kapcsolatban vagyok, és szeretnék mással is dugni, de a párom monogám, így miatta nem teszem meg. Szóval ja, így igenis kötöttség egy kapcsolat.
20/26 anonim válasza:
Szép kifejezés. Éppen az elmúlt hetekben mondtam a páromnak, hogy erre lenne szükségem. Térre, békere, elvárások nélkül, kompromisszumok nélkül. Belefáradtam már hogy mindenhol csak a szabályok,elvárások, agymosás...Így hát elengedem a dologot. Majd mással lesz ilyen kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!