Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pesten hol lehet szórakozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten hol lehet szórakozni éjjel tömegnyomor nélkül?

Figyelt kérdés

Tegnap este be akartam menni egy egyetemi buliba az infoparknál, de nem engedtek be, mert nem volt diákigazolványom.

Mondjuk tényleg 30 éves vagyok, de még elkérik a személyimet sok helyen, ráadásul én is a BME-n végeztem, letettem egy 10ezrest is, de nem engedtek be így sem.

Felháborodottságtól vezérelve átmentem a Budapest Parkba, ahol kb 5mp alatt besokalltam a rengeteg low profile embertől, a foss zenéktől és a tömegtől amit csak nyomnak át a helyen, hogy minél nagyobb legyen a bevétel.

A bulinegyedhez közel lakom (gyalog 10p), de ott is csak a tömeg és a tömeg, amit nyomnak keresztül a helyeken, hogy minél többen fizessenek valamiért. És én ettől már zsigeri szinten érzem rosszul magam.

2019. máj. 4. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ehhez azért jó lenne tudni azt is, hogy milyen zenei stílust részesítesz előnyben? Mert ha valaki pl. a tucatzenét szereti, akkor ne lepődjön meg a tömegen.
2019. máj. 4. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:

ami az agyamra megy:

mindenféle rockzene

reggea

blues

rnb

hiphop

dubstep

latin amerikai tánczenék

trap

dnb

techno

hardcore, rave

radió1/music fm felhozatal

sajnos a legtöbb helyen meg ezek mennek

2019. máj. 4. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Hűha, van valami, ami egyáltalán tetszik? :D
2019. máj. 4. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:

igen, a house, de ebből is legtöbb helyen csak a lakosságit játszák, az a jó öreg klasszik deep house, kerry chandler vonal nagyon ritkán van

ja meg a uk bassline is jó, az mondjuk sokszor van a fogasházban a robotban, de hát az is egy tömegnyomor, és turistákkal tele.

2019. máj. 4. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!