Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet így ismerkedni? Akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így ismerkedni? Akinek ez összejön, hogyan találja meg rá a megfelő partnert?

Figyelt kérdés

Amit leszöeznem érdemes, nem zárkózom el a házasságtól, majd szeretnék gyereket, szeretnék családot, monogám vagyok, egész jó tarty vagyok.

A problémám, hogy borzasztóan belefáradtam abba, hogy ugye az embernek ilyen esetben "el kell adnia magát" valahogyan, aztán egy-két hónap happy után meg nap mint nap arról győzködni szabályosan a másikat, hogy milyen jó vásárt csinált, ezalatt természetesen egyoldalú a kapcsolat.

Amit szeretnék az az, hogy ne az legyen a menetrend, hogy van egy kép a másik fejében rólam, aminek nap, mint nap meg kell felelnem, bizonygatnom, keresztkérdésekre válaszolgatnom, hogy hibát találjon, mert "tettem egy nagyon komoly ajánlatot" ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ezután meg már kb olyan az egész, hogy "bizonyítsd be, hogy érdemes vagy arra, hogy elvegyél feleségül", holott egy tök idegent miért akarnék elvenni, de ugyan ez visszafelé, miért akarna hozzámjönni. Egyszerűen mintha nálam ki lenne véve az opciók közül az, hogy "ha úgy alakulunk" és ez nem tetszik, mert egy ilyen átvilágításba, bírósági tárgyalásba megy át a dolog, ahol én nem "kérhetek/kérdezhetek/várhatok el".

Láttam itt kérdéseket, hogy a kérdező szexkapcsolatra vagy barátság extrákkal-ra kérdez, aztán leír egy tök standard párkapcsolatot annyi kivétellel, hogy azért fél-egy évig hátrébb az agarakkal. Na ez is ilyen :D Volt már több kapcsolatom így 30on túl, volt több olyan is még "kezdő koromban", de egy hosszú kihagyás után, mintha változtak volna a körülmények.

Amit az én oldalamon érzékelek ennek kapcsán, amire gondolni tudok, hogy ellehetetleníti az ilyen jellegű kezdést, hogy nagyon bizalmatlanok/bizonytalanok mostanában a lányok. Ez azért probléma, mert vagy abba torkollik, amit írtam...egymás megismerése és minőségi időtöltés helyett a felek bebiztosítani igyekeznek magukat, illetve, ha ezt így előadnám a lányoknak szerintem valami szerencsevadász, szoknyapecér képe lenne, ami kialakulna rólam (igaz, még nem próbáltam így ismerkedni). A másik dolog, hogy nem komolytalan lányt keresek határozott időre, hanem társat, aki tisztában van azzal, hogy egy kapcsolat/párkapcsolat nem egyoldalú.

Ti ilyen irányban hogy keresgéltek ? Hogyan tálaljátok ? Lányok ti mit gondoltok ? Mi az amire oda kéne figyelni ahhoz, hogy ez normálisan működhessen ?

Bocs, hogy hosszú lett és köszönöm a rám szánt időtöket. Az áttekinthetőség végett kérlek titeket, hogy tüntessétek fel a korotokat és a nemeteket a kommentjeitek után.

2019. máj. 3. 22:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A képet a másik fejében te teremted a cselekedeteiddel és azzal amit mondasz. Oké lehet volt az életedben egyetlen egy ilyen nő, akinek minden gyanus volt és neked bizonygatnod kellett az igazad - ezt se értem, ott már valami régen nem jó, ha bizonygatnod kell magad. Viszont nem mindenki ilyen. Abban pedig egyetértek az előttem hozzászólóval, hogy benned is van hiba, ha ezt ennyire kényszeresen fogod fel.

Írtad még a komolyságot. Elmondom belőlem milyen érzést váltani ki, ha az első randi után vázolnád mennyire gondolkozol komolyan:

1. Nagyon kétségbeesett lehetsz. Emiatt én érzem magam kellemetlenül, mert nem tudom sajnáljalak-e vagy megakarjalak menteni.

2. Rögtön korlátok közé akarsz szorítani, pedig még alig ismerlek, mi lesz a következőn? Hozol egy kutyát és felvesszük 3 gyerekre a csokot... miközben azt se tudjuk mi lesz holnap.

Szóval nekem ez sok. Értem én, hogy tisztázni akarod te komolyan gondolod, csak van amikor ezt nem kell kimondani mert eleve érzi a másik. Éppen ezért is írtam, magadban kell megkeresned miért akarod ezt ennyire erőltetni.

2019. máj. 4. 08:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem lettem okosabb, de köszi a válaszokat.
2019. máj. 4. 09:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindent lehet, értem is, hogy mire gondolsz. De vagy bejön, vagy nem. Most mennyi idős vagy?
2019. máj. 7. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!