Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mi lehet az oka a "némaságnak" tinderen?
Figyelt kérdés
Van egy lány párban állás, írtam válaszolt is elég gyorsan tegnap. Van egy erős közös hobbink is, tetszik a lány. A lényeg hogy kis normálisnak gondolom a lányt, de viszont tegnap este óta nem válaszol, nincs reakció.
Olyan 1 órát beszélgettünk. A vége felé kicsit szakadozva volt már, magyarán érződött hogy mást is csinál.
Ma ráírtam hogy miujs vele, de semmi reakció. Szétválás nincs.
Lányok, mit gondoltok?
Azért mai világban a teló mindenkinél ott van, én arra gondolok ő valszeg jóval több fiúval beszélgethet, és akadt egy "érdekesebb" személy számára. Csupán érdekességként gondoltam megkérdem.
Nőként mondom, hogy ezt a lányt nem érdekled. De ahogy írtam, én is tapasztalom ezt a másik oldalról. Ezek ilyen húspiacok és nagyon hamar pörgetnek tovább, amint egy kicsit is szebb/jobb/érdekesebb vagy egyszerűen csak újabb valakit találnak. Sokan azt se tudják, mit akarnak, csak szórakozgatnak ott, egot növelnek, megnézik, hogy mennyire kapósak még a párjuk mellett, így próbálják elfelejteni az exet stb. Mire ezt mind kiszűröd... Addigra meg is unod az egészet.
Szóval a lényeg az, hogy figyelni kell a jelekre és nem belemagyarázni, hogy biztos csak ezért vagy azért nem írt stb.
2019. máj. 2. 21:58
12/21 A kérdező kommentje:
Mivel érdekelt a lány, így töröltem hogy minél hamarabb verjem ki a fejemből. Egyet tudok érteni veled, mivel elsőre mikor találatunk volt, nem sokkal utána rá írtam 2 percen belült kb jött is a válasz. Volt hogy 20 perc késéssel írtam meló miatt, akkor is hamar válaszolt. Normális beszélgetésnek indult este is folytattuk, aztán egyszer csak valahogy megváltozott. Olyan ... aztán másnap már nem írt, délbe megint ráírtam, nem válaszolt csak másnap délelőtt. Aztán mikor írtam neki, csak ma este válaszolt vissza kérdés nélkül. Rögtön írtam is neki, kérdeztem, de semmi válasz. Ó töröltem..ne lássam.
2019. máj. 2. 22:32
13/21 anonim válasza:
6-os, mindenkinél van szebb és jobb, és gazdagabb is :) Erre szoktam mondani, addig ugrál a ranglétrán a hölgyemény feljebb, amíg egyszer betölti a 30at. Értjük miről van szó gondolom, s jön majd az illető kérdése itt, hogy miért nem kellek senkinek :) A válasz rá, amiért neked se kellett igazán senki mikor lehetett volna. Kérdező jól tetted, hogy törölted.
2019. máj. 6. 13:18
14/21 anonim válasza:
Azért egy 30 éves nőt ne temess már :D 45 éves kolléganőm most költözött össze a párjával, anyám 40 évesen ismerte meg a mostani párját és azóta együtt vannak, anyám barátnője elvált pár éve és kapaszkodj meg, most házasodott újra 50 évesen. És egyiknek se 70-80 éves pasija van. Szóval attól nem fog vénasszony meg kutyának se kellő lenni egy nő, mert elmúlt 30. Bár az a férfi, aki 30-40 évesen is tinikre veri, az úgyse érti meg.
2019. máj. 6. 17:03
15/21 anonim válasza:
Csak amíg egy 20-30közötti nőnek van mondjuk 3000 imádója a tinderen, addig egy 30plusszosnak lesz 100-200, függ van-e gyerek. Érzed az értékromlást? Nem temetem, csak ez semmi nem tetszik 20évesen, 40évesen meg miért nem jut nekem jó pali felfogás nekem nem tetszik.
2019. máj. 6. 17:18
16/21 anonim válasza:
Azt a 300 lájkot pont meg is cseszheti Tinderen. Mert annyit ér. :)
2019. máj. 6. 17:20
17/21 anonim válasza:
Bocs, javítom, a 3000 "imádót".
2019. máj. 6. 17:21
18/21 anonim válasza:
3000et írtam, de 20-30 között nekik csak az a fontos nőjjön az ego :) Szóval igen, lehet ott c.ronaldó is a likeolók között, neki az se felelne meg, mert jobb kell, de senki nem lesz a legjobb, mert nincs olyan... ;)
2019. máj. 6. 17:22
19/21 anonim válasza:
Megnézném milyen nőnek van több ezer imádója. Valami insta pitsanak, aki követőket gyűjt. És nyilván nem azért regisztrált oda, mert ott akar ismerkedni a kanos hulyegyerekekkel meg a vén papikkal.
2019. máj. 6. 17:25
20/21 anonim válasza:
Egy tök átlagos, szép, nem csúnya, nem kövér nőnek több ezer lájkolója van. Gondolom 90%-a nem kategóriája, de ezek a férfiak mindenkit jobbra húznak, s fordítva már nem épp igaz, a dagadt, fogatlan "nők" meg mindenkit jobbra egy szint felett, ami nyilván nem az ő szintje. Szóval simán lehet több ezres imádata egy 20-30 közötti vmit magára adó nőnek a tinderen. Belegondolok, férfiként nekem van 400 kb, 80% olyan amilyen.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!