Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen és Facebookon tényleg ennyire esélytelen összejönni bárkivel?
Fél év alatt sok több száz like-ból volt már kb. 30-40 match-em rajta átlagos csajokkal, ebből olyan 10-el sikerült a komumnikáció, aztán ebből olyan 2-3 volt akivel már majdnem randit beszéltünk meg aztán huss, hadjuk szia.
3-4 szer regisztráltam és töröltem magam ott. már 3 hete nem töröltem magam, érdekes módon a fótóim újra megjelennek újra regisztrálok.
Facen is ment az ismerkedés, de az még rosszabb volt ott.
Nem az számít mennyi matched van, hanem az kire találsz rá.
Én férfiként nem tartom magam helyesnek, sőt még átlagosnak sem. Emellett nagyon válogatok.
Anno 15 matchem volt és ebből a 15-ből találkoztam egy olyan lánnyal, akivel 1 év 8 hónapot voltunk együtt.
Mióta szétmentünk újra próbáltam a Tindert, tegnap töröltem is. 50 matchem volt, ebből 2 alkalmi és 3 randi alakult ki. 3 randiból 2-nek én nem jöttem be túlságosan, a harmadiknál nekem nem. Csók ennek ellenére is volt.
Szóval nem a match a lényeg... egy matched legyen, de veled passzoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!