Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha beteges fétisem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha beteges fétisem a TALPRAESETTSÉG?

Figyelt kérdés

Néztem ezt a videót, és egyszerűen szerelmes lettem a lányba

[link]

Utálom azokat az aktatologató mulya pinákat, akik maximum a farkakat tudják rángatni, de az első komolyabb szellőtől sírva fakadnak.

2019. ápr. 27. 16:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

menő :) de azért sztem ez nem ilyen fekete-fehér, hogy vagy aktatologató mulya pina valaki, vagy felépít egyedül egy házat :)))

nem tudhatod, hogy milyen előélete van ennek a lánynak, lehet az apja kőműves vagy asztalos, ezeket a dolgokat valaki megtanította neki, mert pl én pesti lányként nyilván nem tudom hogy kell betonozni stb. de ez nem jelenti, hogy ha valaki nem segítene meg mutatná meg hogyan álljak neki, akkor én is ugyanilyen lelkesen dolgoznék.

ez ugyanaz, mint hogy azt sem tudom hogyan kell ellátni disznókat hogy kell egy kiskertben a gyümölcsfákat gondozni vetni aratni stb, mert sosem csináltam, családom sem, egy panelben nőttem fel. de ha lenne olyan rokonom aki megtanitaná szívesen megtanulnám.

2019. ápr. 27. 16:18
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk keress talpraesett lányokat. :)

Ritka tulajdonság egyébként, férfiak között is. Engem is lever a víz például amikor a pasi 10 percenként felhívja a boltból a párját, hogy milyen kenyeret kell venni vagy hogy néz ki a petrezselyem stb. Vagy mikor melóban annyira döntésképtelen valaki, hogy komoly fejtörést okoz neki, hogy az excel táblázatban xy adatot a jobb vagy a bal oldalra tegye és fél óránként rohangál megkérdezni ilyen tök lényegtelen baromságokat.

Kevés életképes ember van, de ha te talpraesett vagy akkor simán tudsz találni hasonló barátnőt.

2019. ápr. 27. 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem talpraesettségnek nevezném.
2019. ápr. 27. 16:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a talpraesettség. Egyébként pedig úgy érzed, ahogy akarod. Itt Budapesten van egy szerszámos ládám, tudok szerelni, ha kell, de egyébként meg informatikus vagyok. Szóval ez tényleg nem fekete-feher.
2019. ápr. 27. 16:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyébként abban igaza van a többieknek, hogy ettől senki nem lesz talpraesett. Volt olyan párom, aki gond nélkül épített egy szekrényt, vagy felújított egy házat, de gondot okoztak neki a legegyszerűbb, mindennapi dolgok mint feladni egy levelet vagy megírni egy csekket, vagy bevásárolni.
2019. ápr. 27. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Rahedli ilyen nő van, főleg itt a gyk-n. Mind azt mondja, hogy rühellik a hímsovinisztákat, akik lenézik a nőket, stb, gondolom kb ugyanerre képesek azok is, nem csak itt növelik a valagukat egész nap a gyk előtt.
2019. ápr. 27. 16:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért a fizikai munka és a talpraesettség még nem ugyanaz.

Vannak olyan nők, akik nagyon talpraesettek az életben, de ez még nem jelenti azt, hogy tudnak/szeretnek hasonlóan dolgozni.

Egyik kategóriát sem kell lealacsonyitani vagy előrébb sorolni.

Gondolom te a kétkezi munkás, nem finnyás nőre gondolsz, nincs ezzel semmi baj, ha neked ez jön be. (nem kell kérdezd, hogy mit tegyél )

Max ilyen lányt keresel magadnak. Leginkább falusiak közt, ezt azért mondom, mert én is az vagyok :) szeretek dolgozni, mezőgazsaságban is és állatokat tartok, barkácsolok ezt- azt. De nem mondanám magam talpraesettnek, sőt, általában visszahúzódó vagyok.

2019. ápr. 27. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
mondjuk ne az "aktatologató" pinák között keress ilyet, mert nyilván nem az a fajta munkakör fogja érdekelni ezért más területen fog elhelyezkedni. ez kb. olyan, mintha azon sopánkodnál, hogy a szoftverfejlesztők miért mind szofvterfejlesztők ahelyett, hogy pilóták lennének. inkább légy talpraesett, és találd ki magadtól.
2019. ápr. 27. 17:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

bàrmikor kifestek egy szobàt, összeszerelem a legdurvàbb ikeas szekrènyeket, sôt, be tudok ràntani egy làncfűrèszt is.

Amikor apàm szörnyű kínok közt haldoklott sem sírtam el magam, mert tudtam, az az akkori dolgom, hogy ne rèmülten èlje meg az utolsó pillanatait- elsô szellô..mit nekem?

Nos, èn pedig a sztereotipiàkat hangoztató okostónikat nem bírom..

üdv :

egy nyolctól nègyig aktàkat tologató mulya pina

2019. ápr. 27. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de a jövő héten lehet hogy tévedésből valami hivatalos cuccod el lesz cseszve. Mennem kell falat festeni, majd ha kiszórakoztam magam megcsinálom az ügyedet, addig várj egy kicsit. Ui: nem rendelek ezen a héten élelmiszert hozzátok a boltba, nincs kedvem a papírmunkához, mentem fúrni faragni, csá.
2019. ápr. 27. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!