Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy gyakorlatil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy gyakorlatilag 95%-ban ezt a két "típusú" nőt látom?

Figyelt kérdés

Valahogy az a benyomásom, hogy nagyon-nagyon kevés kivétellel kétfajta nőt látok mindenhol.

Az egyik az ilyen abszolút szürke egér, semmi smink, véletlenül se lenne rajta semmi előnyös vagy stílusos ruhadarab, szexuálisan teljesen semleges benyomást tesz ránézésre.

A másik az abszolút kimaxolt, tip-top, csaj, akin látszik, hogy az egész aznapi viseletét tervszerűen állította össze, tökéletes a haja, a sminkje, az egész megjelenése nőiességet és igényességet sugároz.

És mintha a kettő között szinte semmi átmenet nem lenne. Ami azért iszonyat frusztráló nekem, mert míg az első kategória egyáltalán nem mozdít meg, a második kategória számomra ijesztően tökéletes, és nem érzem magamat méltónak hozzájuk.

Nektek nem ez a benyomásotok?

2019. ápr. 26. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Mindenki azt veszi észre, amit észre akar.

Nem sminkelek, mégis stílusosan, nőiesen öltözködöm, ugyanakkor a mai divatot nem követem, sportos, enyhén izmos testem van, kisugárzásom nagyon pozitív, mosolygós. Ugyanakkor szeretek teljesen átlagosan öltözködni, pl. farmer, sport cipő, semmi extra.

2019. ápr. 26. 16:31
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
En altalaban mindennap sminkelek, de csak alapozo+pirosito+szemhejtus+spiral, na ebbol a pasik kb csak a szemet veszik ugye eszre. Ritkan ruzst is felrakok. Legtobbszor farmert hordok de igyekszem elonyos felsoket valasztani, ma pl hosszuszaru bakancs plusz farmer plusz csipkes kisse dekoltalt felso es borkabat volt rajtam. De a legtobb no akit latok az ebbe a kategoriaba tartozik, szoval nemtom te hol jarhatsz h nem talalkozol velunk
2019. ápr. 26. 16:37
 3/13 A kérdező kommentje:
2-es, szerintem én téged a 2. kategóriába tennélek, ha látnálak.
2019. ápr. 26. 16:40
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

nem tudom, számomra a kimaxolt tip top nő az a tényleg sminkelt (kontúrozott, szemhéjpúderes, rúzsos), szoknyás-harisnyás-magassarkús, blúzos, belőtt hajú nőt takarja.

a sima farmeres-bakancsos-felsős szett is lehet csinos de azért pl egy étterembe v satöbbi nem abban megyek, az nem a "kimaxolós" kinézetem, hanem egy jó-ránézni hétköznapi szerelés, amiben azért a városi lótifuti sem visel meg...

de persze lehet nőként ezt másképp látja az ember.

2019. ápr. 26. 16:50
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Attól függ melyik korosztályban. A 40-50 es nők szerintem is elég slamposak vagy amelyik nem annak elfelejtettek szólni hogy elmúlt 20 éves.

Viszont a fiatalabb korosztályban kevés olyat látok aki slampos lenne vagy szakadt. Kérdés neked mi a stílustalan. Én alapvetően farmer+ topp és/vagy valami felső párti vagyok. Sima pólóm alig van. Ehhez sport cipő vagy ha olyan a felső valami topánka féle. Se smink se lobogó csöcsök. Ilyesmi ruhákban látom a 20-30 közti lányok nagyrészét.

Aztán vannak (lényegesen kisebb számban) akik az alakjuknak nem megfelelő logós vagy épp túl feszülős cuccban rohangálnak és igénytelen hatásuk van.

És a harmadik akiből azért valamivel több van mint a második kategória azok a lányok akik ha esik ha fúj feszes cickóval (amit gyakran a szádba tesznek) belőtt séróval remek alakkal és ki csattanó magabiztossággal mennek a dolgukat köröm cipőben és feszülős szoknyában.

A harmadik típusú csajokat mindig csodáltam. Egyszerűen nem tudom hogy nézhetnek ki mindig úgy mintha a címlapról pattantak volna le.

De hogy vissza kanyarodjak a lényegre szerintem nagyon sok csaj van aki nem a címlap stílus de szexi. Kevés nem jól megválasztott (méret,stílus,stb) nadrágot vagy polot/ruhát hordó lányt látok az utcán.

2019. ápr. 26. 16:56
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Méltó... Azt a betyár. Nem is csodálom, hogy ennyi a szingli szerencsétlen összetört hülye. Minden pelyhes állúnak ilyen felszínes?
2019. ápr. 26. 17:19
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
A jóisten őrizzen minket, nőket, az ilyen kategorizáló idiótáktól!
2019. ápr. 26. 17:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként is látok olyan csajt, akin nincs smink, farmerban jár, de olyan stílusa és kisugárzása van, hogy ihaj!Kedvesen mosolyog, és a férfiaknak csorog a nyáluk.

Nem csak szélsőségek léteznek, csak nyitott szemmel kéne járni.

2019. ápr. 26. 17:47
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Pfffff.....
2019. ápr. 26. 17:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a nōk, hanem a te nézōpontod, ítélkezésed.

Nōkben is vannak ilyenek, akik pl. úgy kategórizálják a pasikat, hogy vannak a “szürke egér lúzerek, akik tapadnak, de unalmasak, semmi érzést nem váltanak ki” és vannak a “népszerū menō csávók, akik elérhetetlenek, olyan jól néznek ki, hogy biztos minden nōt megkapnak, ezért megbízhatatlanok”, és ōk is ezt a kifogást találják ki, hogy miért nincs kapcsolatuk.

Az ilyen idióta kategórizáló emberek ha vennék a fáradtságot és jobban megismernének másokat, akkor rájönnének, hogy nem csak ez a két kategória létezik.

2019. ápr. 26. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!