Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem hízok meg és nem növök meg vagy nem leszek gazdag akkor nem lesz nekem nekem tetsző csinos barátnőm, csak a kövérek fognak jutni?
164 cm vagyok és 61 kg. Szemüveges eléggé vékony, izomtalan. Egy éve profi edzővel edzek, fehérje port is szedek. Igaz izmom már látszik de valahogy az alkatom még mindig valahogy nagyon vékony.
Kövér nők mindig megtalálnak de basszus miért hiszen én is vékony vagyok, nem illenénk össze.. Fujjjj.....
Hàt inkàbb ùgy mondom minősègi nőt nem igen kaphatsz,a kövèrek meg kapaszkodnak akàrmilyen paliba csak valaki tegye màr be nekik.
Ez az igazsàg,kövèr exem 3 èvig ismerkedett amìg talàlt valami gyereket,nekem izmos test,egzisztencia vègett nem okozott gondot minősègi punci szerzèse.
Én vékony lány vagyok, és ennyire bunkó és ostoba nem lehetsz. XD
Vékony ilyen számokkal nem lehetsz, te kis gnóm. XD
#11 és #14 vagyok.
Elég csinos lány vagyok, vékony és sportos alkattal (sok munkám van benne) és a genetika is eléggé szeret engem.
A párom megismerkedésünkkor eléggé túlsúlyos volt, és nem az a Brad Pitt kinézetű srác. Önmagát eléggé rondának tartotta.
De képzeld, mégis a barátnője vagyok. Mert kedves, jófej, figyelmes és megértő.
Te pedig lehetsz a világ legszexibb embere, a kommentjeid alapján még akkor is úgy menekülnék tőled, mint a tűztől, ha mi ketten lennénk az utolsó emberek a Földön.
A szénaboglya sem nyomja agyon a kis egeret, azaz a kövér nő sem fog kilapítani, ha rád fekszik.
Olyan, mintha egy meleg, puha párna borítana be, tapasztalat :)
A linkelt csajt felejtsd el, hasonló kategóriájút keress, mint amilyen te vagy.
Ja és ne írj privátot, férfi vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!