Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lesz sok pénzem, akkor lesz barátnőm is?
Van olyan hogy normális nő?
Én még nem láttam egy kis idő után mindegyik megörül
Egyébként ezt ma olvastam... [link]
"egyre inkább a fiatalabb korosztályok irányába tolódik el a személyi hitelt felvevők köre." Na vajon miért? Mire kell a nyaralás meg a bömös ugyan?
Sok pénzzel csak az aranyásók találnának meg! De ha neked az is megfelelne ?
Olyan helyzet is van mikor egy férfi hulladék szemelyisegre, szarul is nézz ki ezek mellé! Aztán arra hivatkozik hogy amúgy ő tökéletes de mivel nincs pénze ezért nem kell a nőknek ! 😂
Akárki akármit mond, számít.
Nem emiatt lesz/nem lesz párkapcsolatod.
De hosszú távon rengeteg konfliktus alapja lehet(lesz) a pénz hiánya. Nincs miből összeköltözni, nincs miből pl házatcsinosítani, lecserélni a régi kocsit/bútort/használati tárgyat, egy nyamvadt strandolásra sincs keret stb.
Ez főleg akkor rossz, ha a pasi pl olyan hülye mint a segg, hogy nem szerzett érettségit, nincs szakmája, de van esze pattogni, hogy neki nincs ínyére 130k-s fizetésért gürizni és ahelyett, hogy tanulna/fejlesztené magát elvállal valami szar melót egy cseppel jobb bérért, de cserébe 0 ideje lesz a párkapcsolatára.
(Nem, nem a nő eltartásáról van szó, hanem arról, hogy épp tanul vagy nemrég kezdett állást keresni a friss végzettségével, mert a férdival ellentétben tesz a jövőjéért.)
Az én véleményem:
Egy olyan kapcsolatért, ahol a pénzed a legfontosabb a másiknak, nem érdemes annyit dolgozni, amennyit annyi pénzért kell dolgozni, hogy ilyen kapcsolatod lehessen.
Kicsit nyakatekert mondat lett, de szerintem érthető :D
Én jóval az átlag fölött keresek (átlagbér többszörösét), de még egy lány sem volt, aki emiatt választott volna. Akik meg engem választottak, azoknál a pénz nem is játszott (velem kb. egy szinten kerestek, vagy ismerkedéskor nem tudták, hogy keresek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!