Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyaként miért kapok ennyi gonoszságot?
Egyedül nevelem a 2 éves kislányomat és szeretnék találni egy férfit! Fent vagyok társkereső oldalakon és naponta kapok 20 rosszindulatú levelet hogy most “balekot keresek - aki fizet “! Meg hogy eddig csak az alfa típusú ferfiak kelletek és most hogy itt hagyott a gyerekkel , már akármilyen lúzer, életképtelen pasi is jó lenne akire azelőtt rá se néztem volna.
Honnan jönnek ezek a gonosz feltételezések ?
Javaslom ne ird ki h van gyereked.
Majd ha olyan pasit talalsz elmondod ...
Nem kell minden vadidegennek az orrara kotni
Nekem meghalt a ferjem mikor a pici 2,5 volt es terhes voltam a kicsivel. Mikor felalltam es osszeszedtem magam jo par ev mulva akkor en is megkaptam ezeket.
Visszairtam h bocs h egy idiota miatt ozvegy lettem.
Egybol jottem h jjaajjj bocsi nem tudtam...
Hal istennek utamba akadt egy nagyon kedves ferfi akivel most mar egyuttelek.
Mivel soha nem tudhatjuk mi van a hetterben igy felesleges itelkezni. Inkabb kerdezni kellene elsore.
Ismeretlenül én se írnék ilyen csúnyákat senkinek úgy hogy nem ismerem.
A véleményem viszont az, hogy a legtöbb pasi nem is kezd olyan anyukával akinek két éves a kisfia. Kinek hiányzik az, hogy a gyerek apja odajárogasson, hívogassa állandóan az anyát, balhézzon az új pasival.
30F
10-es válaszolóval egyetértek, kerülni kell messziről a társkeresőt.
Leírnak szép és jót egy numeráért, utána otthagynak.
Én az exemmel különköltözés után (nem a társkeresésre koncentrálva), kb. 1 évvel megtaláltam a párom a való életben. Két gyerekem van. Soha nem voltam társkeresőn.
7 éves kapcsolat után maradtam egyedül a gyerekemmel. Nem éreztem magam semmivel sem kevesebbnek a többi embernél. Fél év múlva megismertem a férjemet, akivel 9 éve vagyunk együtt, boldog családként élünk. Külföldre költöztünk, vettünk közös házat és megvalósítottuk az álmainkat.
Az ilyen beszólogatós béták meg megkeseredett fiúkák, akikkel nem állnak szóba a nők, ezért próbálnak belerúgni valakibe. Velük biztos nem fog előfordulni, hogy elvált apák lesznek, mert nő szóba nem áll velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!