Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egymás után 4x is olyan lányt fogtam ki, akik nem bírták eldönteni, hogy mit akarnak?
Ismerkedtem mindegyiköjükkel, az első 3-ról kiderült ez 1-2 hét alatt, de a 4.-ről meg 1 hónap után amikor már össze is jöttünk. Benyögte, hogy neki idő kell mert nem tudja, hogy akar e most komoly kapcsolatot vagy sem.. persze én már bele is éltem magam, hogy végre találtam egy lányt aki végre igazán bejön.
Hogy lehetek ilyen szerencsétlen? :'D
Mik az utaló jelek, hogy hamar megtudjam?
Persze a rákérdezés nem rossz ötlet, de utóbbinak az elejénél már megmondtam, hogy mik a céljaim.
23F
Mert sok ilyen van. Amelyik nem csicsereg összefüggően egy órát arról, hogy mit akar egy kapcsolatban és képes téged hallgatni ugyan ennyit ugyan erről, az lehet árulkodó jel. A másik ilyen a szenvedő vagy passzív szerkezetek gyakori használata, az alakul, a meglátjuk, majd és társai.
32/f
Lehet te sem tudod mit akarsz. Fordított pszichológia.
Nem véletlen az, hogy milyen kapcsolatokat fogunk ki. Így ez is beszédes. Pl ezen gondolkozz el első körben. ;)
Azt hiszed viccelek. De nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!