Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tudja kompenzálni a csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tudja kompenzálni a csúnya arcot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban férfiak véleménye érdekel. Nőként átlag alatti, csúnya arcom van. Nem érdeklem a férfiakat egyáltalán. A testem sem extra, inkább átlagos. Férfiak sosem kezdeményeznek nálam.

Mit tehetnék? Ti ismerkednétek olyan nővel, akinek nem szép az arca?

(Kérlek, ne gyertek azzal, hogy mindenkinek más a szép, vagy eltúlzom.)

2019. ápr. 22. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, szerintem is kezdd a hajaddal a dolgot, inkább legyen hosszú, dús, fodrász nézzen rá a színére. Ápold, hogy puha legyen, szárítsd be egy kicsit. A haj a fejed állandó tartozéka, ha az arcod nem ragyog, legalább ragyogjon a hajad. Alkatod jó átlagosan is sztem, átlagos testű nők megkapnak férfiakat.
2019. ápr. 22. 22:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Full kamu!

Nincs olyan csúnya nő akire ne gerjednének a kanos csávók.

Főleg ha a test közben átlagos. Iszonyat rondának kellene lenned ahhoz, hogy ez valódi gondot jelentsen.

Kezdeményezésnél lehet hogy kicsit hátrány, de ha jófej, aranyos, kedves, megértő stb vagy, azaz a személyiséged rendben van, esetleg vonzó akkor szerintem majdnem mindegy hogy nézel ki.

2019. ápr. 23. 00:30
 13/15 anonim ***** válasza:
37%
Egy fejre húzott.. brown paper bag - Roni Size ajánlásával. :D
2019. ápr. 24. 00:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mutatsz képet privátban? Van egy gyanúm, hogy csak eltúlzod amit írsz. De szívesen adok véleményt, hogy min változtass. Az arcodon is sokat változtat egy másik frizura, másik smink, másik szemüveg, sokmindennel javítható. (32/F)
2019. jún. 7. 12:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszel magadnak, erre való a smink. Fesd magad olyanra, amilyen tetszik neked.
2019. jún. 7. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!