Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak tisztában vannak vele, hogy a nőket a
lelkükön keresztül lehet megfogni, akkor miért
viselkedik a többség mégis tapló módon?
11/25 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Elég sok pasival volt már dolgom, de a végén egy nagyon kedves, figyelmes férfivel jöttem össze, akire mindig számíthatok. Vele élek több, mint 10 éve. A bunk ó stílus nekem nem jött be soha.
Na az az elég sok pasi akkor akivel dolgod volt, az mind bunkó volt, ha a párodat akivel 10 éve vagy eggyütt csak a kedvesség külömbözteti meg tőlük. Gratulálok, hogy rájöttél, hogy a kedves emberekkel is lehet mit kezdeni/szabad vonzódni hozzájuk. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet 50-50%-ban olyan a rendszer, hogy a kedves embereket is értékelik, meg mondjuk a bunkókat is, aki éppen azt akarja.
32/f
2019. ápr. 19. 20:26
Szerintem azért is viselkedhetnek így, mert van erre kereslet. Valószínűleg még így is nagyobb eséllyel találnak maguknak p*ncit, mint jófiúskodással. Én kétségtelenül önbizalomhiányos vagyok, viszont sose bunkóztam senkivel, "csak" bezárkóztam, nehezen kommunikáltam, nem is vettek észre a nők. A 2000-es évek elején jártam gimibe, akkor is azok a srácok voltak a népszerűek az osztályban, akik nagyszájúak, flegmák, beképzeltek voltak, vagy egyszerűen csak előadták a "keményfiút", netán fogdosták is a lányokat. Sajnos azt kell mondanom, hogy a nők is ösztönlények, az izgalmat keresik (az értelmesebbje persze a stabilitást is), viszont a csendes, visszafogott srácok "unalmasak", legalábbis a többség számára.
2019. ápr. 19. 20:28
Előző igen ezt alátámasztom maximálisan. Sajnos igy van. Hiába legyél becsületes meg tisztelettudó, semmire nem mész vele.
2019. ápr. 19. 20:33
Komolyan nem érted? Pedig benne van a válaszodba.
Csak a végén álltál össze egy rendes pasival előtte meg egy rakat bunkó meghúzott . Mert minden nőnek az kell elsőnek . Aztán amikor már teljesen kiegnek lelkileg összeroppanak akkor már jó egy kedves fickó is. Úgy kb 40 körül. 18-30+ ig meg kb a nők 80% át a bunkók viszik el mert az a menő.
A vadság vagányság macsóság stb . Az alfahim.
És ezért rinyal a sok kedves fiatal srác hogy nem jut neki csaj. Szóval ennyi
2019. ápr. 19. 20:42
#13-as és #14-es, és a nagy becsületesség meg tisztelettudás mellett mennyire volt asszertív a viselkedésetek?
2019. ápr. 19. 20:44
17/25 A kérdező kommentje:
És miből vontátok le azt a következtetést, hogy a többi mind tapló volt?
Mert nem hiszik el azt a kamut, hogy a nőket a lelkükön keresztül lehet megfogni. Annál inkább a 3,14nájukon keresztül. Téged is.
2019. ápr. 19. 20:51
19/25 A kérdező kommentje:
15-ös, nem tudsz rólam semmit, nem ismersz és egyből ítélkezel, mert tele vagy önbizalomhiánnyal és komplexusokkal. Ugye bizony?
20/25 A kérdező kommentje:
De most nincs időm vitázni veletek szerencsétlen megkeseredett szüzekkel. Megyek zuhanyozni, mert vár az ágyban meztelenül a kedvesem... :-)))))
Kapcsolódó kérdések: