Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó nő az státuszszimbólum?
Én a kolleganőim (5 fiatal pipi) társaságában mentem el párszor szórakozóhelyre.
Kicsit sem volt feltűnő mikor én egy átlag gyerek 5 fullos csajjal ültem az asztalnál, és vihorásztunk, dumálgattunk.
Odajött hozzám egy alfahím kinézetű egyèn pár haverjával és megkérdezte, hogy kik ezek a csajok nekem.
Én meg jól halhatóan, kaján vigyorral közöltem, hogy a barátnőim.
Azt a ledöbbenést, és szóbeli elismerést kellett volna látnotok, és hallanotok :D
Azt
Talán rossz szó a státusszimbólum, mert mégiscsak emberekről és emberi kapcsolatokról beszélünk.
Az viszont tény, hogy minden férfi szép nőt akar magára, ergo, közgazdaságtani metaforával élve, nagyobb a kereslet szép nőkre, mint amekkora a kínálat. És nyilván emiatt ahhoz, hogy valaki meg tudjon szerezni egyet, saját magának is produkálnia kell valamit. Emiatt igen, egy jó nővel lévő férfit tudat alatt magasabb státuszúnak gondolunk (erről már kutatás is született), mert automatikusan feltételezzük, hogy egy vesztes/szerencsétlen férfit nem választott volna egy olyan nő, aki bárhonnan válogathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!