Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi, aki inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki inkább macska párti?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a macskákat és nehezen találok olyan férfit ,aki osztozna a macska szeretetemben.

Aki szereti a macskákat miért szereti?Fontosnak tartja ,hogy a párja is elfogadja és szeresse a cicákat?

Hány cicád van?

2019. ápr. 13. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira szeretem őket hogy menhelyen is nyitnék a koborkak megmentéséért !
2019. ápr. 14. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Ên is inkább macskapárti vagyok (nem szereretem, hogy a kutya folyton rajtam csüng, a macska elvanönállóan is), de csakis kinti tartásban. Néha persze bejöhet, télen éjszaka melegedni stb, de alapvetően kinn ahelye. Nem kívánom folyton a szőrét nyelni, és ha nem vagyok ott, akkor úgyis felugrik mindenhova, azt meg főleg nem akarom.
2019. ápr. 14. 10:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A férjem az. Nagyon szereti az állatokat, a kutyákat is, de a macskákat jobban. Rajta kívül ismerek több férfit, családban, ismerősi körben, barátok, munkatársak között, aki macskás. Szerintem egyáltalán nem ritka. Minden állatot lehet szeretni valamiért. Mi a kutyákban szeretjük, hogy ragaszkodóak, hűségesek, igazi szociális lények, jó játszani velük. A macskák függetlenek, olyan felsőbbrendűség árad belőlük, amit csak csodálni lehet, bevallom én kicsit irigylem is tőlük ezt az élni tudást. Mi ezért az öntudatukért imádjuk őket a férjemmel, kevésbe igényeljük, hogy minket imádjon egy kutya. Őket is nagyon szeretjük, de a macskák a favoritok.
2019. ápr. 14. 11:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kiskoromtól kezdve mindig volt macska a ház körül, szeretem őket. A kutyákat is, de miután megharapott gyerekkoromban egy, csak a saját kutyámban tudok bízni. Megfigyeltem, hogy általában azok nem szeretik a macskákat, akinek sosem volt gyerekkorában sem. (32/F)
2019. ápr. 14. 19:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Biztos van ilyen.

Párom pl. inkább kutyapárti (2 is van), de kedveli a macskákat is (régen volt nekik több is). Tuti elfogadná, ha macskám lenne vagy közösen is vállalhatnánk egyet. Ebben én vagyok inkább a kerékkötő, mert én meg nem igazán szeretem őket.

2019. ápr. 15. 16:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Szeretem nagyon az állatokat, de inkább macskás vagyok (egyéniség). :)

Nekem is van egy, 9 éves lesz lassan, de jól tartja magát, anno kukatárolóban találtunk rá még családi összejövetelen, aztán megtartottam. Nagyon a szívemhez nőtt. (Örökbe volt adva kis ideig, de ott szadizták, visszavettem) :)

8 évig panelban lakott, majd most már lassan egy éve kis kertesben van. Benti cicc, mert nagyon fél mindentől, kijár persze, meg átjár a szomszédhoz, de netovább. :) Az orvos az konkrétan tortúra szegénynek annyira fél.

The boss lady:

[link]

:D

40F

ps: Ha lesz kutyám egyszer, akkor Border collie-t szeretnék, az eszméletlenül tetszik. :)

2019. máj. 24. 17:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos a cicád . :)
2019. máj. 31. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Én párom is szereti őket, a kutyákat mondjuk jobban (egyszerűen csak több a tapasztalata velük), de a macskákkal is szívesen törődik. Az igazság az, hogy ő ténylegesen minden állatot szeret, és az állatok is őt.
2020. jan. 20. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!