Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogunk össze társadalmi változásért?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy a korombeliek (huszonévesek) tetemes része szenved, főleg a férfiak. Nincs kulcsuk a nőkhöz, nem kellenek nekik, ismerkednének, de nem igazán van hol. Iszonyatos elnyomott energiák vannak a fiatal férfitársadalomban, nem tudják normálisan megélni a férfiségüket. Miért nem találunk ki valami önfejlesztő klubot, vagy szervezünk ismerkedős esteket, ahol random összejönnek emberek és bizonyos keretek mentén beszélgethetnek egymással? Azt látom, hogy mindenki magányos farkas a korosztályomban (nem csak férfiak, nők is), és mintha senki nem tudna ellene tenni semmit. Ha senkinek nem jó ez, akkor miért nem teszünk ellene?2019. ápr. 12. 08:54
11/11 anonim válasza:
"CSendesebb, visszahúzódóbb, rendes srác vagyok. Ez nem elég. Viszont pénzem van sz@rásig. Ezt a részét kapcsolatban nem értem volna el. Szóval köszönöm nekik, hogy megutáltatták magukat velem. Köszönök mindent! :D"
Ezt adom én is! :D Mintha csak én írtam volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!