Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a sötétbarna göndör haj, meg a kicsit kreol bőr nem nyerő a csajoknál?

Figyelt kérdés
Én eddig azt tapasztaltam, hogy nagyon nem jön be ez a kombó a hölgyeknek.
2019. ápr. 11. 14:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sokan a kopaszokat sem preferálják, én mégsem panaszkodom sem a minőség sem a mennyiséget illetően.
2019. ápr. 11. 17:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Legyel kigxurt kopasz. Akkor a gondor haj nem latszik. Az pl nekem bejon. A barna bor divat pesten. Akinek tellik ra,mind jar szoliba.
2019. ápr. 11. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:

"Legyel kigxurt kopasz"

Ilyenre gondoltál?

[link]

2019. ápr. 11. 19:58
 14/14 A kérdező kommentje:
9-es, jó ez igaz, nem minden a külső. Talán, ami még probléma az a hihetetlen félénkségem is. Pocsék tapasztalataim vannak az általánosból, meg a gimiből is. Az egyetemen meg nem is merek megnyílni, anno elkövettem ezt a hibát a kilencedik osztályba mondván, "hogy ez jobb lesz, mint az általános." A nagy túrót volt jobb, ugyanúgy ki voltam pécézve mindig, mint az 1-8. osztály között. Fiúk, lányok egyaránt csúfoltak, kinevettek, folytak az intrikák erősen. Most itt az egyetemen is két csajszinál bepróbálkoztam, de nem jöttem be egyikőjüknek sem. Az első lánnyal még ősszel ismerkedtem, a másodikkal a téli vizsgaidőszak alatt. El is ment a kedvem az egésztől. Sosem tapasztalok még egy apró mosolyt se, valamint semmiféle olyan jelet, amiből azt szűrhetném le, hogy valakinek szimpatikus lehetek. Legalább a kolit elkerültem, ki tudja ott is mi lenne velem, szerencsére közel lakunk a sulihoz, így bejárós vagyok.
2019. ápr. 11. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!