Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá hogy kell beszélgetni?
Figyelt kérdés
24 n vagyok
Párkapcsolatom is 2 volt az egyik 5 hónap másik 4 év
Lassan 2 éve vagyok szingli nincsenek barátaim nagyon, egy barátnőm van a volt osztálytársam akivel a mai napig tartom a kapcsolatot de ő kiment külföldre
Próbálok barátkozni lejárni az edzőterembe beszélgetni de nem nagyon sikerül
A Facebookon fiúkat jelölgetek be akik szimpatikusak de fogalmam sincs hogy kezdjek el velük beszélni
Eléggé introvertált személyiség vagyok befelezárkozo, nehezen tudok kezdeményezni de ha más nyit felém akkor már könnyebb számomra
Tudnátok ajánlani pár ötletet hogy egy ismeretlen fiút ha bejelölok utána hogy induljak el a beszélgetésben?
Ez a szia szia mizu hogy vagy dolog nem unalmas?
2019. ápr. 10. 08:08
11/12 A kérdező kommentje:
26 éves korosztaly? Csak nem ilyenek
2019. ápr. 10. 11:16
12/12 A kérdező kommentje:
Ennyit erről az össze lekoptatott
2019. ápr. 11. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!