Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A neten miért ennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A neten miért ennyire nehéz olyan lányt találni, aki normális kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés

Sok ideje próbálkozom, de alig volt néhány lány akivel irogattam. Mintha senki nem akarna ismerkedni normális kapcsolat céljából. Pedig sokszor hallom azt a lányoktól, hogy nem lehet fiút találni, mert csak alkalmit akarnak.

Én normális kapcsolatot szeretnék, de nem találok senkit, akivel találkozhatnék.

2019. ápr. 4. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Akarnak ő kapcsolatot, de csak a környezetükből elérhető legjobb férfivel. Már pedig neten óriási a túlkínálat, és nem nehéz olyat találniuk, aki az átlagos srácnál partiképesebb példány.
2019. ápr. 4. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:
#11-es, abban tévedsz, hogy egy általános érvényű abszolútumról beszélsz, márpedig mindenkinek másmilyen a legjobb.
2019. ápr. 4. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:

#8-as: "a szerelem mindenkinek jar,"

OMFG, ha ez így van, akkor áruld már el, hogy ezt a járandóságot kik és hogyan folyósítják.

2019. ápr. 4. 21:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Latom a szovegertes nem megy sokaknak. Az a felhaborito mondat arra volt reakcio, hogy a kedves hozzaszolo a szerelem egyetemes erzesere kevesbe tartja meltonak a nala egyszerubb, kevesbe muvelt embereket.

Amugy meg ugorjunk fel egyutt a levegobe es csapjuk ossze a kezunket, mert szerintem sem _jar_ senkinek semmi abban az ertelemben, ahogy ti ertitek. A gogos okoskaknak sem jar jobban a szerelem, mint az egyszerubb embereknek.

2019. ápr. 4. 21:39
 15/17 anonim ***** válasza:

"Az a felhaborito mondat arra volt reakcio, hogy a kedves hozzaszolo a szerelem egyetemes erzesere kevesbe tartja meltonak a nala egyszerubb, kevesbe muvelt embereket."

Viszont ezek szerint neked még csak a körültekintő olvasás se nagyon megy, mert én arra írtam a helyesírás és a szókincs hiányát, hogy színvonalas chat-et folytatni akkor lehet, ha a fentiek tekintetében nem a kérdezővel egy ligában játszik a potenciális chat-elő, hanem egy-kettővel feljebb.

"A gogos okoskaknak sem jar jobban a szerelem, mint az egyszerubb embereknek."

Te most magaddal vitázol vagy a szalmabáboddal?

2019. ápr. 4. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A kerdezo a hajara kenheti, hogy szerinted mi lehetseges chaten es mi nem. Az en valaszom elorebb viszi ot a celja elereseben, a te valaszod pedig csak bantja ot es egyedul a kerkedesedrol szol, hogy te birtokaban vagy valaminek, aminek o nem.
2019. ápr. 4. 22:32
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ami igazan vonzo bennetek fiukban az nem jon at chateles kozben."

Nekem meg az volt a célom, hogy elmagyarázzam, hogy a fenti mondat de facto nem igaz, sőt. Csak ahhoz kell egy bizonyos szintű hogy is mondjam, fogalmakkal és gondolatokkal, valamint az ezeket kifejező szavakkal való bánni tudás. Amihez viszont elengedhetetlen az olvasottság. Ez utóbbi viszont bepótolható.

2019. ápr. 4. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!