Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakosabb srácokat kedvelő lányok,180 centihez mennyi nektek az ideális súly?
Figyelt kérdés
85 kiló már sok? 90? 95? Kíváncsi vagyok a véleményekre!
Ha valaki mondana véleményt, mutathatok képet a hasamról privátban.
22/F
2019. ápr. 3. 15:22
12/16 anonim válasza:
A legtöbben az öltözék miatt nem is látják a valós súly eloszlást, ha csak nem tapadós fitnesz ruhában rohangálsz vagy s-es méretű pólóban ....Az arc a testtartás és az öltözék ami adja az első benyomást véleményem szerint.
13/16 anonim válasza:
Be lett ide linkelve néhány kép, az első kettő 100 kilós, a többi meg vagy 130... Úgyhogy nem kell annyira hápogni, mert 90 kiló egy vállasabb srácon még csak meg se tud látszani, sőt, ha kevesebb lenne, akkor pont ti mennétek el simán mellette, jó, ha nem botsáskáznátok oda egyet...
14/16 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknek semmi értelme.
Az ember (legalábbis én) mikor párt választ, nem úgy válasz, mint mikor a hentesnél van. Nagyon sok tényező játszik szerepet. Lehet valaki a divatvilág által kikiáltott szépfiú, ha a karaktere viszont elviselhetetlen.
Egyébként, könnyebb ilyenkor, mikor még egy kicsi felesleges van (feltéve ha zavar, illetve ha egyáltalán van rajtad) ledobni, mint mikor már több.
15/16 anonim válasza:
Számomra ez attól is függ, hogy kinek mi áll jól. Más elképzelni és más maga a valóság, de én a 120-130 kilót is elviselném :)
16/16 anonim válasza:
Senki nem kedveli a pocakos srácokat!
Felejtsd el! Kelj fel a fotelből és edz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!