Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez bunkó szöveg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez bunkó szöveg? Vagy mire gondolnátok, ha ilyet olvasnátok társkeresőn?

Figyelt kérdés

51 éves férfi írja mottójának, hogy: Nem az a lényeg, hogy egy férfi hány éves, hanem, hogy mennyivel fiatalabb nővel van. Mert ez az ami számít :)

A keresési preferenciájánál meg van adva, hogy 18-27 éves hölgyeket keres.

Mindemellett nem hiszem, hogy gazdag lenne, mivel egy 15-20 éves régi kommersz autó mellett feszít, ami köztudottan nem a felhőtlen gazdagság és luxus jele.

Mi a véleményetek az ilyen férfiakról? Szerintetek az ilyenek bunkók?

2019. ápr. 3. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bunkó szöveg. Ha meglátnám ezt, nevetnék egyet és mennék tovább az életemmel. Ha teljesül a vágya, akkor jó neki, ha nem teljesül, hát legalább megpróbálta.
2019. ápr. 3. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy a sok vén kéjenc közül. A duma meg ócska, de ez is jellemző az ilyenekre. :D
2019. ápr. 3. 15:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Lötyedt öregember irreális elvárásokkal. Nem is törődnék vele.
2019. ápr. 3. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam 51 éves bácsik adatlapját olvasgatni. Ő se engem keres, én se őt.
2019. ápr. 3. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
5%

"Löttyedt öregember" :D

Emlékszem mikor általánosban számolgattuk, hogy majd ha 30 évesek leszünk milyen vének is leszünk.

2019. ápr. 3. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

#15:

Akkor most képzeld el, hogy egy érettségiző lány milyen öregnek lát egy 51 évest. 🤔

2019. ápr. 3. 16:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tartom bunkónak, egyszerűen nevetnék egyet, ha ilyet olvasnék egy társkeresőn, aztán "lapoznék".

Én mondjuk már 7-8 év korkülönbséget sem tudtam volna soha elképzelni magam és egy férfi között (eddig a legtöbb 2 év volt, meg volt 4 évvel fiatalabb párom is a húszas éveim végén), nehogy olyat, aki a férfi konkrétan a szüleim korosztálya lenne.

De nyilván mindenki arról álmodik, amiről akar, szóval nem látok benne elítélendőt.

(Annál mondjuk jobb szerintem, mint amikor házas, vagy kapcsolatban élő férfiak használják a társkeresőt szexparter vagy laza, kötöttségek nélküli kapcsolat keresésre, magukat függetlennek kiadva.)

Ő legalább őszinte - max. naiv és hurrá optimista. xD

2019. ápr. 3. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!