Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak a két férfi közül?
Én 23 vagyok
1.3 hónapja ismerem, 26 éves , dolgozik, rendes , kedves velem , de nem valt ki belőlem semmi vadságot , nem vonzodok hozzá olyan téren,nem is feküdtünk még le, még semmi nagy dolog nem történt , aludni együtt aludtunk többször is , de semmi különösebb nem történt köztünk, olyan nekem mint 1 jó barát , ő sem mutatja, ki hogy pontosan mit szeretne. DE keres minden nap.
2. 21 eves, ő is dolgozik ,de most kulfoldon gondolkozik , hogy menne ki , őt nem olyan reg ota ismerem kb 2-3 hete, de tegnapelőtt talalkoztunk elöszor ,es mar akkor ereztem a pezsgest a levegoben , minden olyan jo volt vele, soha senki nem valtott meg ki belolem ilyen erzeseket, dolgokat, nem szexeltunk, csak elvoltunk, a csok is olyan volt mint meg soha nem éreztem, olyan énemet váltotta ki amit soha eddig senki sem .Tegnapi délutánt is egyutt toltott.Nem számítottam ra h ennyire el leszunk es ennyire egymasra hangolodunk , ilyen szinten meg lesz a kemia.Mintaha száz éve ismerném azt érzem . Talalkozni akar velem a hétvégén , és már most hianyzik nekem , és már most komoly kapcsolatot akar ,azt mondja érez valamit aamit eddig soha .
Amíg így gondolkozni kell rajta, addig egyiket se.
Majd ha az egyikbe beleszeretsz, akkor őt.
Addig pedig ne hü lyítsd mindkettőt...
Azt amelyik rendelkezik egy potens gémer konfiggal. Válaszomat azzal indokolom, hogy az nem csesztet azzal, hogy miért nem válaszolsz azonnal, miközben azzal a harmadikkal beszélsz, akin nem kell agyalnod.
32/f
Amíg az első mellett lazán ismerkedsz, addig jobb is, ha elengeded.
A második vagy összejön, vagy nem.
Csak legközelebb előbb zárd le, aztán ismerkedj.
Az első nyilvánvalóan nem jön be, úgyhogy én hagynám. Csak a társadalmi státusz, elfogadás és megerősítés kedvéért összejönni valakivel, akit nem ttartasz izgalmasnak és érdekesnek, gyakori, de igazán nyomorúságos dolog.
A másodikkal viszont még nagyobb gondban vagy: illúziókat kergetsz és rajongasz.
Pár hete ismered és két napja láttad először? És úgy érzed, hogy régóta ismered? És már most komoly kapcsolatot akar? Neked ez komolynak tűnik?
Az igazság az, hogy SEMMIT sem tudsz erről az emberről, sem ő rólad. Annak, aki most hiányzik, annak, akit mintha száz éve ismernél, SEMMI köze nincs ahhoz az emberhez, akivel két napja találkoztál. Az ember, akivel két napja találkoztál, csak egy üres vászon, amire kivetítetted az idealizált partner-képedet, és most azt imádod. Ő valószínűleg ugyanezt teszi veled. Ez egyenes út a rövid, vak, lángoló szerelem, aztán jó esetben a gyors kiábrándulás és szakítás, rossz esetben egy korán megromló házasság felé. Nem azt mondom, hogy biztosan nem illetek össze, csak azt, hogy jelenleg egyáltalán nem egymással foglalkoztok, hanem saját magatokkal. Vegyetek vissza a tempóból és próbáljátok megismerni a valódi embert a vászon mögött.
A 2. egy nagyon intenzív kapcsolat lehet, valószínűleg le is fogsz vele feküdni, mert a leírásod alapján nagyon kívánod, majd a következő nap, jó esetben pár hét múlva veszi a motyóját és elköszön. Mivel nem régóta ismered fogalmad sincs arról milyen ember, csak a megérzéseidre hagyatkozol. Ha el tudod fogadni, hogy a 2.sráccal nem lesz komoly kapcsolat, ha úgy állsz hozzá, hogy ez egy élmény lesz számodra ami x ideig tart és utána vége, akkor vágjál bele. De mielőtt ezt megteszed tisztázzad a helyzetet a másik sráccal. Nem kell megbántani, legyél őszinte, mond el hogy nem az eseted és búcsúzz el tőle.
Végezetül annyit, hogy ha egy 21 éves srác azt mondja neked, hogy komoly kapcsolat akar és te vagy élete nagy szerelme azt fenntartásokkal fogadd, mert ezzel a szöveggel küldtem végig anno fél Balatont. A nőknek azt kell mondani amire vágynak, hogy bejussál a bugyijukba, ezt a bátyó jól elmagyarázta nekem. Amikor nem azt kaptam amit vártam, akkor annyival köszöntem el, hogy tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!