Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire perverz vagy elfogado...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire perverz vagy elfogadott ha egy 40 es férfi kizárólag nagyon szőrös nőt keres hosszú távra élettársi kapcsolatra? Csak hölgyek véleménye érdekel!

Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 17:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Vannak természetből fakadóan nagyon szőrös nők, pl. én is az vagyok. De akinek ilyen a hormonháztartása/gentikája, az is általában el fogja távolítani, mert hacsak nem akarsz folyamatosan hosszúujjú felsőben és hosszúszárú gatyában rohangálni, akkor az emberek igen csak megbámulnak. Általában a "görögösebb" nőknek erősebb szőrzete van, de azon kívül nehezen tudnád megállapítani, hogy kinek milyen "adottsága" van.

De egyébként senki nem fog szimpatikusnak tartani, ha ezzel mutatkozol be, mint ahogy a kövér nők se szeretnének fétistárgyak lenni és kerülik az olyan férfiakat általában.

2019. márc. 28. 18:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért ne kereshetnél? Felőlem mindenki arra gerjed amire akar, amíg nekem nem kell részt vennem benne. De azt tényleg gondold át, hogy nemcsak a divat miatt hajatlanítjuk magunkat, hanem más okokból is. Az, hogy találsz e ilyen nőt, az már a szerencséd kérdése.
2019. márc. 28. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát, fura egy igény , de Las Palmasban találsz párat a 20-asok közt is. Nem viccelek!
2019. márc. 29. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!