Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy nő nem akar velem randizni mert kisbetűvel kezdem a mondatokat?

Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 14:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Minden joga megvan hozzá. ;)
2019. márc. 28. 14:52
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk vannak sokan, akik nem tudnak helyesen írni, ez nem ugyanaz, mint a kérdésben olvasható dolog. De nyilván ez is hozzátartozik a helyesírás szabályaihoz, amit könnyebb betartani, mint megtanulni helyesen írni egy olyannak, akinek ez nehezen megy.
2019. márc. 28. 14:53
 13/22 anonim ***** válasza:
Direkt kezded kisbetűvel? Vagy miért teszel így?
2019. márc. 28. 14:55
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

Ez jutott eszembe róla. Ennyit számít a központozás vagy annak hiánya.

A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem - ellenzem.

A királynét megölni - nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.

2019. márc. 28. 14:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszi.
2019. márc. 28. 15:09
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a szintet alsó tagozatban már meg kell lépni. Megértem.
2019. márc. 28. 15:24
 17/22 anonim ***** válasza:
37%

Milyen sok itt a nyelvtannáci. :)

A nyelv egy közlési forma. Amíg képes közvetíteni a két fél között addig olyan mindegy, hogy mennyire helyesen műveli a két fél. A nyelvhelyességnek inkább a kultúra megőrzéséhez van köze, tehát sajtó termékben, szépirodalomban elvárt a helyes használata. Azzal, hogy kisbetűvel kezded a mondatokat tökéletesen érthető maradsz és bolondság emiatt kötekedni veled. Gondolom, hogy hivatalos vagy formai követelményekkel rendelkező kommunikációban te is törekedni fogsz a helyességre, tehát hátrány sem ér emiatt.

Messengeren én is kisbetűvel kezdek mindent és kifejezetten teszek a nyelvhelyességre holott megtehetném, hogy hasonlóan írok mint itt. Egyszerűen nem praktikus és életszerűtlen tökéletes nyelvhasználattal megvitatni, hogy paprikás krumpli vagy rakott káposzta legyen az ebéd.

Nincs semmi baj veled. Egyszerűen egy nyelvtannácival fújt össze a szél, ami mint látod elég sok van.

2019. márc. 28. 16:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
teljesen egyetértek vele. ez engem is zavarna.
2019. márc. 28. 18:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van.
2019. márc. 28. 19:03
 20/22 A kérdező kommentje:
elég sok van? majdnem mindenki az. gondolom talpig becsuletesek egytől egyig ezért kötnek bele másnál még ebbe is.
2019. márc. 28. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!