Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány de halottam pletykákat róla, mit tegyek?
Barátkozó meg a gondolattal, hogy a csajnak volt vagy 2x annyi partnere, mint neked. Ha még nem, maximum kellemesen csalódsz.
32/f
Sok nő (írom nőként) előszeretettel terjeszt pletykákat olyan nőkről, akiket nem csípnek.
Lehet hogy semmi igazságtartalma nincs, de az ilyen beszédet könnyen felkapják mások, és szívesen csámcsognak rajta.
Rólam gimiben terjesztettek mindent a lányok,pedig semmi nem volt belőle igaz. Példának pl felmentem Pestre egy nagyon híres dj koncertjére egy gyerekkori barátnőmmel és az idősebb nővérével.A nővére fent lakott ezért sok ismerőse volt a koncert előtt elmentünk egy házibuliba az imserőseihez akik nagyon rendesek voltak vigyáztak ránk,mint "nagyok" stb. Erre az osztálytársaim azt kezdték el kitalálni és terjeszteni,hogy flementem egyedül sok pasihoz egy házibuliba és 2 sráccal lefeküdtem :D ezeket amúgy mindig a fiúk mondták vissza nekem,hogy amúgy ezt mondják rólad...de ohh volt,hogy olyan lányok mondták rólam,hogy sok pasival voltam (amikor még szűz voltam) akiket nem is ismertem :DD
és igen nekem is az volt a bűnöm,mint előzőnek,hogy tetszettem olyan sárcoknak akiket ők szemeltek ki maguknak. plusz az,hogy ők maguk voltak a léha életűek és kicsit sok volt ,hogy itt ez a lány aki normális értékrendekkel rendelkezik és ígyis jobban kedvelik a fiúk....
De amúgy van az úgy,hogy a pasik terjesztik pl,ha nem tudnak megkapni. Mert ilyen is volt.
Szóval pletykákra én ne adnék inkább megkérdezném tőle.Ha igaz nem hiszem,hogy tagadni fogja,miért tenné?Ha nem igaz akkor pedig engedd meg neki,hogy megvédje magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!