Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szexközpontú minden nő?
Mindenkinek csak a szex nem értem.... Fél évet nem tudnak várni vele meg minden nő heti egynél többet akar szexelni.
Pedig szerintem sokkal fontosabb a lelki kapcsolat, szex meg szerintem is tök fárasztó dolog..
A szex jó, ennyire egyszerű. Mindenkinek más a libidoja. Nekem napi kettő, másnak heti kettő kell.
Olyan nőt keress, akinek akkora az igénye mint a tiéd
Ez nem szexközpontúság, hanem egy egészséges párkapcsolat velejárója.
Ideje felkeresned egy szakembert. A lelki kapcsolat szép, de az barátság is lehet. Lehet, hogy aszexuális vagy.
Én meg ha kipihent vagyok, akár napi 10-et is bevállalok. Van nő, aki ezt nem bírja. Szerencsére a párommal úgy tűnik, klappolnak az igények. Ez korábban nagy probléma volt az előző kapcsolatomban pl.
Nem a nőkkel van baj, neked van gondod a szexualitással. Lehet csak halvérű vagy, lehet vallásos neveltetés, vagy annyira tesztoszteron hiányod van, hogy azért. Bármi is az oka, ezért ne a nőket okold. Nem kell túlromantizálni a szexet meg a kapcsolatot, mert igenis egy rendes párkapcsolat/házasság 1/3-ad része legalább a jó szex. Ha ez nincs meg, cseszheted.
Azt hittem inkább a pasik azok, meg úgy is tapasztaltam..
Nem tudom te melyik bolygón élsz, hogy így épp a nōkre szegezed a kérdést.
Én sosem nyúztam a pasim, hogy jöjjön már végre szexelni. Inkább fordítva szokott ez történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!