Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak normalis valasza erdekel, ha egy lanynak tokeletes alakja van es gyonyoru arca, DE ilyenek a fogai az egy 10-es skalan mennyire lenne zavaro nektek? (Kep)

Figyelt kérdés

Tegyuk fel minden stimmel viszont ilyenek a fogai az mennyire zavaro? Elfogadhato?

Koszonom elore is

[link]

2019. márc. 23. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Ez nem ugyanolyan ítélkezés, mint az általad említett "rinyagépek" ítélkezései?"

A rinyagépek saját magukat ítélik el, olvasd már vissza, hogyan beszélnek önmagukról. Súlyos önértékelési problémákkal küzdenek. Milliószor elmondják, hogy milyen szar emberek, akik nem kellenek a nőknek. Én csak jóváhagyom ezt. Valaha segíteni akartam nekik, de ma már ott tartok, hogy egyék meg azt, amit megfőztek. Undorító emberek, akik másokra rossz hatással vannak. Ezért a véleményük nem mérvadó, bár ha a Kérdezőnek jó, hogy 30-as szűz a "nagy bölcsességében" majd véleményt mondd, akkor hajrá xD

2019. márc. 23. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna de nekem is ilyen.
2019. márc. 23. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:

"A rinyagépek saját magukat ítélik el, olvasd már vissza, hogyan beszélnek önmagukról. Súlyos önértékelési problémákkal küzdenek. Milliószor elmondják, hogy milyen szar emberek, akik nem kellenek a nőknek. Én csak jóváhagyom ezt. Valaha segíteni akartam nekik, de ma már ott tartok, hogy egyék meg azt, amit megfőztek. Undorító emberek, akik másokra rossz hatással vannak. Ezért a véleményük nem mérvadó, bár ha a Kérdezőnek jó, hogy 30-as szűz a "nagy bölcsességében" majd véleményt mondd, akkor hajrá xD"

Nem erről beszéltem, hanem arról, hogy aki elítél valakit, amiért ítélkezik, az nem különb az ítélkezőtől, akit elítél.

2019. márc. 23. 16:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem egy, nem két embert ismerek, akiknek még kuszábbak a fogai és történetesen mind boldog párkapcsolatban él. Aki a tökéletes párt keresi, az álomképet kerget.
2019. márc. 23. 17:11
 15/17 anonim ***** válasza:
#10: Kussoljál. Kezdelek unni.
2019. márc. 23. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:

fuhhhaaaaaaa 20/F ez semmi amíg szép ápolt a foga mert ugye csók közbe a rohadt fognak nagyon finom íze-szaga van de egy kicsit egyenletlen fogazat már kiveri a biztosítékot :D

komolyan semennyire sem zavaró!

2019. márc. 23. 19:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt hittem, valami barna, rohadó mosoly lesz a képen.

Ez teljesen vállalható (Japánban még ráadásul szexi is).

2019. márc. 23. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!