Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a fiúk szerint egyszerű és egysìkú vagyok? :- (

Figyelt kérdés

Szóval a fiúk szerint túl egyszerű vagyok szinte már jellemtelen. Nem lehet velem értelmes beszélgetést folytatni, mert buta vagyok hozzá :( Beszêlni tudok ezzel nincs gond, órákat átdumálok de csak hétköznapi témákról. Ha valami komolyabb téma jön akkor terelem a témát. Céljaim sem igazán vannak és ez őket zavarja. Ezen tudok valahogy változtatni? Persze lúzerekkel ìgy is összejöhetek de azt nem akarom. Segìtsetek :(((

19L

(Az internetes ismerkedést inkább passzolom, szóval nem kérek privátot)

2019. márc. 22. 19:29
1 2
 11/19 1112 ***** válasza:
18%
*Ja és amúgy valszeg az ő fejéből pattant ki , ő olyan party-cica, party-libuska volt:)
2019. márc. 22. 19:58
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Ó, 19 évesen még nem feltétlenül kell annyira "izgalmasnak" lenni. Keress hobbit magadnak és próbáld kitalálni, hogy milyen munka is érdekel igazából.
2019. márc. 22. 20:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a céljaid nincsenek zavarja őket, mert így tényleg csak hallgatóság vagy, vagy tükör. Gondold végig, hogy biztos semmi jövőképed nincs? Nem kell, hogy rajong egy hivatásért vagy hobbiért vagy világhíres akarj lenni, de csak elképzelsz valamit, hogy hol és hogyan fogsz élni, kik vesznek körbe 5-10 év múlva. Akárcsak annyit, hogy "szeretnék embereknek segíteni" vagy "új helyeket megismerni" vagy "sokat lenni friss levegőn és egyedül"... mindenkinek vannak legalább halvány preferenciái, amik aztán észrevétlenül is irányítják az életét. Próbáld meg megismerni önmagad, könnyebb lesz ismerkedni is úgy, legalább te tudod, hogy mit akarsz.
2019. márc. 22. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes, amit írsz. Az az igazság, hogy a fiúkat ez nem nagyon szokta zavarni a korodban, ugyanis annyira be akar mindenki csajozni, hogy az ilyen dolgok sokadlagosak. Inkább arra gondolnék, hogy külsőre nem vagy nekik elég vonzó, és ezzel a kifogással hárítanak udvariasságból. Legyünk őszinték, egy jó csajnak a korodban nincsenek pasizási gondjai.
2019. márc. 22. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Neked mi a véleményed magadról? Az még hagyján, hogy a fiúk szerint az vagy, de a leírásodból úgy tűnik, hogy te sem vélekedsz másképp.
2019. márc. 22. 21:01
 16/19 anonim ***** válasza:
na, legalább nem csak nekem nincsenek céljaim :D
2019. márc. 22. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

Tanulj,művelődj,tűzz ki célokat,kövesd a napi aktualitásokat, próbalj meg sokféle területról informálódni.

Bár nemntudom a korodbeli srácok milyen komoly dolgokról beszélgethetnek??? De 19 évesen azért kell hogy legyen életcélod, vagy legalábbis elég körvonalazódott terveid.

De ha buta maradsz akkor ne akarj menő lenni...

2019. márc. 22. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Mik azok a hétköznapi témák, amikről beszélsz? Szépen süt a nap, tegnap voltam futni, láttam a buszon egy bajszos nénit, VV Romárió fenékén pattanás van?

Tanulsz még? Nem lehetsz annyira nagyon hülye, teljesen korrekt az irásképed pl.

2019. márc. 23. 12:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy buta vagy, az nem zavarná őket :) hiszen azért a fiúk szeretik, ha felnéznek rájuk, és szerintem igen kevés van, aki kvantumfizikáról való beszélgetéshez keres partnert. Lehet, hogy inkább nagyon tapadsz, vagy túl alázatos vagy, vagy csak pont olyanokkal jöttél össze, akik határozottabb vagy bulisabb lányt keresnek.
2019. márc. 23. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!