Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megadtam egy srácnak a telefon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megadtam egy srácnak a telefonszámomat, hogy randizunk, kideríthette, hogy ki vagyok?

Figyelt kérdés

Tudakozóban nem vagyok fent, le van tiltva.

Valahogyan mégis megtalált...

2019. márc. 21. 22:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Viber?
2019. márc. 21. 22:41
 2/20 A kérdező kommentje:

Viber, whatsapp van, igen.

Viszont a nevem, meg a fényképem nincs ott... Tudja a teljes nevemet. Csak egy keresztnevet adtam meg neki, megtalált valahogyan.

2019. márc. 21. 22:43
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi van?

Azért adtad meg hogy megismerjen? Tehát mi a baj?

2019. márc. 21. 22:44
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mivel megadtad neki a tel. számod, ezért ha jártas néhány dologban, simán megtalálhatott.
2019. márc. 21. 22:45
 5/20 anonim ***** válasza:

Tudod vannak alkalmazások amikbe ha beírod a telefonszámod és profilba az ott be van állítva akkor simán megtalálhat profilra pontosan mivel a szám alapján indította a keresést és az valszeg nincs betéve 2-3...456 helyre csak egyre ami a TE profilod.

Ennyi a mágia.

2019. márc. 21. 23:36
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nekem meg prosztatagyógyszert akart egy telefonos ügynök rámsózni és a nevemen szólított.

Nézz utána a telefonszámodnak, lehet meglepődsz.

2019. márc. 22. 00:25
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

Te titokban akartad tartani ki is vagy a találkozóig?

Nem értem a logikát benne...

2019. márc. 22. 08:21
 8/20 A kérdező kommentje:

Nem, de nem akartam, hogy a közösségi oldalon megtaláljon... Vagy ott bombázzon az üzeneteuvel, meg megjelenjen a suli előt...

Amúgy nem találkoztam vele, hülyeség boldog-boldogtalannak megadni.

2019. márc. 22. 09:46
 9/20 A kérdező kommentje:

Szóval azóta kiderített rólam mindent, ami nagyon fzra, mert csak egy keresztnevete és telefonszámot tudott...

Miután egy férfi 7 hónapig zaklatott, hogy az utcára nem mertem kimenni, figyelek erre... Úgy tűnik, hiába.

2019. márc. 22. 12:00
 10/20 anonim ***** válasza:
Viberen rád tud keresni a szám alapján.
2019. márc. 22. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!