Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti kiakadnátok, ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kiakadnátok, ha a barátotok volt barátnője nem törölte le Facebookról a képeiket?

Figyelt kérdés

Ő letörölte, csak a csoport képeket hagyta meg, amin másokkal együtt vannak.

Nem fogok írni neki, meg nem is számít. Csak kicsit kellemetlen, gigy ott virít a csókolózós meg nem tudom milyen képekkel. A lánynak kb. az összes képét le kellene törölnie, mert csak közös képeket rakott fel mindig.

Csak kicsit kellemetlen, mikor mondom kivel élek, "de hát ő még a Julival van, láttam a képeiket"... Nem így hívják. Tegye azt, amkt jónak lát végülis.

Ti mit gondoltok erről a kérdésről?

2019. márc. 20. 08:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem akadnék ki. Párod leszedte, szóval amire hatása volt, azt elintézte. És szerintem ez nem számodra kellemetlen, hanem az ex számára. Főleg, ha még meg is jegyzik. Lehet a sokadik ilyen, nekem intézett beszólás után kicsúszna olyasmi a számon, hogy "hát, vannak akik a múltban élnek a jelen helyett...ez kicsit szomorú" és hasonló dolgok, mivel ezt is gondolnám.

És nem, nem azzal van a gond, ha vannak fent exről csoportos képek, vagy akár 1-1 emlékezetesebb napról közös mosolygós, de alapból smárolós képet feltenni undorító és primitív viselkedés. Már pusztán ezért is volt, hogy töröltem ismerőst. Nem érdekelnek mások ilyen intim jellegű dolgai, ahogy a sajátomat sem teregetném ki. Ölelkezős, puszis, kézen fogva sétálós kép rendben van. Az pedig, hogy valaki ennyire mutogatni akarja a nagyvilágnak az exével közös intim képeket tényleg szánalmas és szomorú, amin kiakadni felesleges.

2019. márc. 20. 11:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Párom exének is vannak kint közös képek, pedig kb 4 éve szakítottak. Először rosszul esett, de most már úgy gondolom, hogy az ő mentális egészségével van baj. Párom minden megjelölést leszedett, szóval nem tudom, mégis miért jó ez neki. Nem is véletlenül van azóta is egyedül szerintem.

Nekem a szakítás másnapján első dolgom volt letakarítani exem nyomait a netről, mert szerintem idővel így a normális, és tiszta. Hogy tudna mégis bárki komolyan venni, ha az exem képei virítanak a profilomon, miközben hirdetem, hogy szeretnék egy komoly kapcsolatot és tovább léptem? Elég nonszensz.

De mondom, ez a ragaszkodó felet minősíti, nem téged vagy a párodat. Ne foglalkozz vele.

2019. márc. 20. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Ilyen az, amikor valakinek fontosabb a facebook, mint a valódi élet.
2019. márc. 20. 15:52
 14/16 A kérdező kommentje:

Nekem nem fontosabb, de legalább a smárolósakat letörölhette volna... De legyen vele boldog, aki ezzel poénkodik, majd elmagyarázom.

Amúgy én amúgy is ritkán használom már.

2019. márc. 20. 18:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én barátom exe akkor csinált facebookot, mikor már 2hónapja együtt voltunk és 5 éves képeket töltött fel, amin együtt voltak. Marhára nem zavar, csak sajnálom, hogy ennyire a múltban ragadt
2019. márc. 21. 08:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Ő is nem tud elszakadni tőle... Nem csak ebben mutatkozik meg.
2019. márc. 21. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!