Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nők, ti kezdenétek párkapcsolatot egy olyan emberrel, aki a gyári munkás,8 általánossal, és esze ágában sincs továbbtanulni?
Persze szeretne jobb melót, de nem akar már tanulni, és neki jó ez egyelőre így.
(nem rólam van szó, a kérdés csak elméleti).
Attól függ, kinek mi a szép.
Ha többet akar keresni, de nem tesz érte, nem érettségizik le estin, nem tanul ki szakmát, akkor nincs miről beszélnünk, ha én még diploma mellett is képzem át magamat. De ezt egy motivált nő így gondolja, akár szép, akár átlagos, akár csúnya.
12-es: itt nem is a végzettségről van szó, hanem, hogy tenni se akar azért, hogy többet keressen.
Engem pl. ez zavarna, nem, az, hogy akkor most van-e diplomája vagy sem.
Az alábbi szöveget pöszén, Bajor Imre által használt stílusban kell elképzelni, meg Szikora Robisan.
Mééég hogy nincs diplomáájaaa, meg érettségijeee?! Hááát nézze meg az embeeer! Menten elájuloook! Teljesen ki vagyokk kelve maggambóóól! Hááát mitt képzel az ilyeeen?! Nekem tíííz dipplomááám is vaaan! Ezt eggéssz egyszerűen borrzassztóóó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!