Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon jóképű haverom, de mindig visszautasítást kap, miért?
Sziasztok,
van egy 25 éves nagyon jóképű férfi haverom, kreol bőr, sötét haj, barna szemekkel, és szálkás sportos testalkata van. 179 centi magas és hozzá 83 kiló jelenleg.
Tehát férfi szemmel nézni a külsejével minden teljesen rendben. Viszont amikor próbál csajokat felszedni, hangsúlyozom évek óta, több száz nőtől azt kapja, hogy nem tudja megmondani, hogy miért, de nem az esetük, valamint amit még többen mondanak neki, hogy nincs meg a szikra.
Ennek vajon mi lehet az oka? Hiszen a haverom jól néz ki több közös ismerős, barát szerint is, ápolt is mellette, viszont annyit tudunk róla, hogy nincs sok önbizalma. Ez utóbbit megérezhetik rajta a nők? 3 éve már nem volt nővel és próbálunk rajta segíteni, de eddig eredménytelenül sajnos.
Köszönök minden észrevételt és javaslatot tőletek!
Értem, hogy emberileg és külsőre nagyon rendben van, de 3 hónap ismertség után egy csomoan már összeköltöznek, neked -és a többi baratnodnek- meg mégiscsak nagyon jó haver lett, a társaságból egy csaj sem mozdult rá, egyikötök sem vitte az ágyába, csak bámuljátok, hogy milyen jó pasi, vajon miért nem kell senkinek, de ti sem nedvesedtetek be tőle, nektek sem dobbant meg a szivetek
Na pont ugyanezért nem kell a többi csajnak sem.
Én férfi vagyok, bocsi! :D :D :D
Női aggyal meg nem tudok gondolkodni.
De akkor másként kérdezem, olyan létezhet, hogy valaki nagyon jól néz ki és normális a viselkedése is, de mégsem fog meg egy nőt sem?
Most elsősorban 20-35 év közti nők véleménye érdekelne, köszönöm!
Bocs, hogy férfiként (46F) válaszolok, de hidd el, megérzik, hogy nincs önbizalma, ennyi a titok.
Van egy csomó gesztus, amit tudatosan föl se fogunk, de tudat alatt igen. Ezért a nők teljesen őszintén mondják, hogy nem tudják megfogalmazni, miért nem az esetük. Ill. ha netán megkérdezné, hogy "Érződik rajtam, hogy kevés az önbizalmam?", akkor néhányan kapcsolnának, hogy igen, ezt érezték meg rajta.
"Nincs meg a szikra"- ez azt jelenti hogy nem nedvesedik be rá...sorry, de így van.
Rosszul próbálkozik, sokat bénázik.
Vagy rossz a célcsoport- pl. egy visszafogott srác kizárólag vagány rocker lányoknál próbálkozik. Ezt értem rossz célcsoport alatt.
Általában szolidabb és értelmiségibb nőkkel randizik, de ezt előttem is mindig mondják neki, hogy helyes srác, de valamiért mégsincs meg a szikra, és mikor ő normális hangnemben visszakérdez, az a válasz: nem tudják miért, de nincs meg, ezért érdekes ez az egész és egy hatalmas rejtély!
Akkor többen is azt mondjátok, megérezhetik rajta, hogy kissé egocentrikus és önbizalomhiányos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!