Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak meccseim Tinderen, rám is írnak szép lányok, mégsem kerek valami?
Karakteres arcú férfi vagyok, határozottan, de humorosan is szoktam magam előadni. Vannak meccseim Tinderen, és sokszor a lányok írnak rám maguktól.
Ellenben nagyjából ez történik:
Lány: Szia! :) Hogy vagy?
Én: Szia! Szuper napom van! :) Keveset aludtam a héten, de most éjjel végre úgy aludtam, mint a bunda. Most pedig éppen indulok bicajjal túrázni. :) És Te?
És itt a lánytól nincs több válasz, eltűnik.
Én vagyok túl lelkes? Túl sok pozitívumot tolok bele?
Már arra is gondoltam, hogy ilyenkor a lány azt hiszi, hogy végre örülök, mint majom a farkának, hogy egy nő végre rám írt ebben az évszázadban. :D
Az a helyzet, hogy ez részemről abszolút nem erőltetett, és nem is a csajnak örülök.
Mosolygós, vidám típus vagyok, csak a pozitív dolgokat és a megoldásokat keresem az életben. A karrieremben is teljesen megtaláltam a számításaimat.
Soha nem szoktam búvalb...szottan keseregni a sarokban, főleg nem várom el, hogy egy nő rángasson ki onnan.
Lehet, hogy nem kellene átültetnem az életet szeretetem a társkeresésbe? A lányok kesergő férfiakra vágynak, akiket kirángathatnak a depresszióból? :)
add meg a lehetőséget, hogy ő is írjon magáról, magadról kicsit kevesebbet írj, (szerintem sok volt amit írtál) ((én az alvós részt hanyagolnám))
amúgy nincs veled baj, bár csak több ilyen szellemiségű ember volna. (férfiként írom ezt)
Én is műveltem ilyet ilyet nőként, menekültek a férfiak, nők, barátok. A túl sok info erőltetett lelkesedésnek látszik.
Nehéz megtalálni a középutat, ha nem jók a kommunikáció készségeid.
"A lányok kesergő férfiakra vágynak, akiket kirángathatnak a depresszióból? :)"
Én cáfolnám ezt. Eléggé búval @szott vagyok úgy általában, mégsem érdeklem a kutyát sem. Nálam is ugyan úgy eltűntek a lányok, nem írtak vissza, töröltek... Az se jó ha pozitív vagy, az se ha negatív, az se ha semleges... Nőkben nem szabad a logikát keresni, mert nem logikusan működnek.
Olvasom Tinderen az adatlapokat és csak pislogok, olyan elvárások vannak. De az hogy ő mit tud adni, arról semmi. Mert nyilvánvaló, saját magát, ő az öröm, a mindenség forrása. A nők csak saját magukat adják, de te felelj meg a sok kritériumnak, és persze fogadd el őket minden hibájukkal. Egyfajta státusz szimbólumot csináltak saját magukból, mintha egy autó lenne, vagy valami márkás tárgy.
Aztán meg panaszkodnak, mikor nem veszik őket emberszámba a szőke hercegeik. Persze vannak kivételek, nem minden nő ilyen, de azért sokkal többen vannak, mint azok, akik azt hiszik magukról, hogy ők tőlük különbek.
Köszönöm a válaszokat! A megfelelő következtetést levontam belőlük! :)
#14: Nem nőkkel kapcsolatos negatív vélemények miatt indítottam ezt a posztot, viszont abban egyetértek veled, hogy a nők és a férfiak másképp kezelik a másoknak való megfelelést. Mindenesetre jó mosolyogtam a hozzászólásodon. :)
Itt egy példa párbeszéd:
Nő: - Legközelebb hagyhatnád kicsit hosszabbra a hajad.
Férfi: - Jó, talán.
N: - Lehet, hogy nem kellene még azt az egy szendvicset megenned.
F: - De éhes vagyok, megeszem.
El tudod ezt a párbeszédet képzelni úgy, hogy felcseréled a nemeket? :)
Eddig minden nő engem is próbált a saját álompasijává formálni abszolút nyílt mondatokkal a kinézetet, hajviseletet, ruházkodást, szokásokat illetően.
De amint mi férfiak mondunk valami hasonló kérést, észrevételt, rögtön mi vagyunk azok, akik nem fogadjuk el a hölgyet olyannak, amilyen, hiszen meg szeretnénk változtatni, és talán nem is szeretjük.
A hölgy inkább elmegy a Sanyihoz, mert ő elfogadja őt olyannak, amilyen.
Én jókat mosolygom az ilyen szituációkon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!