Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb lenne a férfiak dolga a párkeresést illetően, ha tegyük fel 4-5-6-szor annyi nő élne, mint férfi?
Igen, egyetértek.
19-es, egy ilyen dolog azért már nem lenne jó senkinek sem. És amíg te nem vagy ilyen helyzetben, addig ne lúzerezzél senkit sem!
Nem az a lúzer, akinek nincs barátja/barátnője, hanem aki ilyen betegesen gondolkodik és ennyire hárítja emiatt a felelősséget.
Rengeteg egyedülálló nőt ismerek, pedig hívogatják őket randira, de inkább vannak egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol nincs szerelem, kölcsönös vonzalom...semmi. Pedig gyereket is nagyon szeretne már némelyik. (Van, aki nem) Akkor most felteszem még egyszer a kérdést: ezeknek a nőknek miért változna meg a véleménye attól, hogy kevesebb férfi élne, mint nő?
De javasolok nektek egy drasztikus megoldást: ki kell nyíni a fiú csecsemők harmadát és mindjárt jut mindenkinek nő. A csirkéknél is ezt csinálják, mert a hím az értéktelen, kevés is elég belőle. Na, ez a megoldás tetszik? Ugye, hogy nem?
Inkább változtass magadon hogy legyen értelme veled kapcsolatban lenni.
#23: Ez egy elméleti kérdés, így messzemenő következtetéseket kár levonni belőle a kérdező személyiségével kapcsolatban.
De maradjunk a kérdésnél: amiből kevés van, az mindig értékesebb. A kevesebb férfi kevesebb lehetőséget is jelentene a nőknek. Bár ezt a kérdező nem írta, de gondolom úgy értette, hogy a nőknél az arányok nem változnának, csak a számuk változna 4-5-6-szorosra. Tehát az általad említett lányokból is 4-5-6-szor annyi lenne, de azokból is, akik nem teszik túl magasra a lécet és jelenleg is kapcsolatba vannak.
Nos, én is kapcsolatban voltam 12 évig, aki kapcsolatban van az is teheti magasra a lécet és aki nincs kapcsolatban, az sem a "léc" miatt. Az én volt párom teljesen átlagos pasi volt, de ettől még nem jövök össze minden átlagos pasival.
A nők többsége szerelmes akar lenni a párjába. A mai világban a házasság már nem alapkövetelmény, tehát a nők nem fognak mindent megtenni érte, hogy házasságban éljenek, mint mondjuk a háború után.
Persze lehet, hogy könnyebb dolga lenne a pasiknak de én ebben nem vagyok biztos. Hiszen férfi többlet van (szerintetek) és mégis van rengeteg egyedülálló nő. Aki értéktelen a nők szemében, attól sem lesz az, hogy kevés van belőle. Szerintem. De mindegy. Erről kár is vitatkozni, mert csak egy hipotézis.
#25: Szerintem meg hiába csak hipotézis, de érdekes téma és abban semmi kivetnivalót nem találok, ha összeszedjük a pro és kontra érveket.:)
" Aki értéktelen a nők szemében, attól sem lesz az, hogy kevés van belőle. Szerintem."
Na de biztos, hogy minden nő szemében értéktelen? Lehet, hogy ezt csak én látom így, de úgy vettem észre, hogy a kapcsolatban levő nők valahogy nyitottabbak, beszédesebbek, kedvesebbek sőt elnézőbbek is bizonyos (nem túl nagy) hibákat illetően, mint a szinglik. Több női ismerősöm van, akikkel rendszeresen beszélgetek és jól megértjük egymást. Sőt, ha esetleg nem keresném őket, ők írnak rám, érdeklődnek, elmesélik mi történt velük aznap, magyarul ők is próbálják fenntartani a kommunikációt. Olyan is van, akivel személyesen még nem is találkoztam és mégis nagyon közvetlen. Ugyanezt szingli nőknél nagyon ritkán tapasztalom. Tehát akkor én értéktelen vagyok vagy sem? Illetve azok a nők azért értik meg magukat jobban velem (is), mert párkapcsolatban vannak, vagy azért vannak párkapcsolatban, mert jobban értik a férfiakat mint a szinglik?
Igazából a szingliknek sem kell összejönniük azzal, akivel beszélgetnek. Fura is lenne.:)
Egy dolog a kedvesség, egy másik pedig az érdeklődés. Nálam a kedvességen már kicsit túl nyúlik az, ha valaki keresi a társaságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!