Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A női jelek megértése helyett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női jelek megértése helyett nem arra kéne törekedni, hogy ne játszmázós legyen az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Sokat lehet hallani azt, hogy megkéne érteni a nők nyelvét és jeleit. Miért kell ezzel megnehezíteni az ismerkedést? Mire jók ezek a játszmák?

2019ben már ne ott tartsunk, hogy a férfinak kell meghódítani a csajt! Csak ismerkedés legyen és, ha van valami vonzalom akkor minden megy a maga útján.

Ezek miatt szimpatizálok már a feminizmussal, mert szánalmasnak tartom az ilyen játszmázásokat.

2019. márc. 3. 06:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%

"Akkor úgy látszik igaza volt az egyik ismerősömnek, mert szerinte feminista nő kéne nekem."

R.I.P. elöre is.

2019. márc. 3. 20:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Kevered a szezont a fazonnal. A játszmázás az teljesen más, mint a flörtölés.

Az, hogy a nő jelel, nem játszma, hanem játék. Hogy hogyan csinálja, az már egy más kérdés. Van, aki úgy flörtöl, hogy elvörösödik, elszégyelli magát előtted, közben, míg a másik nem. Van, amelyik csavargatja a haját, van, amelyik nem. Van, akinek sikerül a szemedbe néznie, van aki zavarban van, és elkapja, stb. Ezek együtt értelmezendőek, és te, mint a férfi eldöntheted, hogy beszállsz a játékba, vagy meghagyod a társasjáték élményét másnak.

A játszma meg az, mikor a másik kárára történik valami, pl. kihasználnak, hitegetnek, goostingolnak téged.

A játék jó, de neked is meg kell tanulnod hozzá a játékszabályokat. A játszmázás... az más terület. És igen, légy férfi, és olvass már a jelekből, mert egy nő sem fog odamenni hozzád pl. a villamoson egyből, minden jel nélkül, hogy "Szia, tetszel, járunk?"

2019. márc. 24. 15:51
 23/24 anonim ***** válasza:
Mi nem játszmáztunk. Én vagyok a nő, az elején leszögeztem, hogy nem akarok taktikázni és visszafelé is az őszinteséget várom el.
2019. márc. 24. 16:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Én is azt gondolom, hogy normális nő kéne, aki nyílt és közvetlen. Nem olyan, aki listával meg stopperrel ül, hogy vajon 3 napon belül írok e de nem túl hamar mert az nem jó, harmonizál e a cipőm színe az övemmel, és persze csavargatja a haját, mozgatja a kislábujját és a fülcimpájához is hozzáér, persze szigorúan ezt 3mp -en belül észre kell vennem, mert ha nem , akkor selejt vagyok. Nem szeretem az ilyen "kódexes" embereket.
2019. márc. 24. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!