Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen közösségben ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen közösségben ismerkedjek? Közepes külső, király belső

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Külsőre kb. közepes, 34 éves férfi vagyok. Amikor dobtam fel ide gyakorira egy képet, kb. 20 válaszoló lányból 15 azt írta, hogy simán járna velem.

Az utcán, villamoson mégsem tudok elkapni egy olyan női mosolyt, ami sejtetné, hogy bejövök a kiszemeltnek.

Belsőre elég határozott és céltudatos vagyok, és simán elérem mindig, amit szeretnék. Ha valami baráti közösségben a lányok közelébe kerülök, és elkezdek beszélgetni velük, rögtön felcsillan sokuk szeme. Szilveszterkor egy buliban volt arra példa, hogy a lány a barátja jelenlétében kezdett el flörtölni velem a tök hétköznapi beszélgetésünk után. Nem, nem értettem félre. :)

Szóval nekem az jött le, hogy a stílusommal, humorommal, pozitív életszemléletemmel meg tudom fogni a lányokat, de pl. az utcán pusztán a külsőmmel nem.

Szabadidős programokat is keresek, így érdekel, hogy szerintetek hová érdemes járni, ahol elsősorban eltölthetem a szabadidőmet, másodsorban beszélgetősen, vagy élményszerűen ismerkedhetem új lányokkal?

Nem keresek görcsösen, szóval az ismerkedés csak egy opció.

Köszi!

2019. márc. 2. 18:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát erre jól rárepültetek. :)
2019. júl. 7. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem azért kérdezel, hogy választ kapj?
2019. júl. 7. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!