Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai egyetemista lányokból miért hiányzik annyira a tisztelet?
Sajnos elegem van, de nagyon is. Az egyetemista lányokkal lehetetlen ismerkedni, bunkók, visszautasítóak, eleinte nem látszik, de foglaltak, és aki meg nincs lefoglalva, az nem is akar párt. Nem az számít, hogy csúnyával vagy széppel ismerkedek. Mind ilyenek...
Nem kérdeznek vissza ismerkedésnél, semmiről sem lehet velük beszélni csak aha, ühüm-eznek.
Miért ilyenek? Miért nem tudják megbecsülni és tisztelni a fiúkat? Kivételek nincsenek. S egy lány a múltkor elcsábított a kedvességével, odáig volt értem, majd megkerestem neten, s barátja van. Az ismerősnek jelölést meg kéretlennek jelölte.
Ui: Oltásokat mellőzétek, köszönöm.
Manapság sok fiatal antiszoc és egoista
Nem tudnak beszélni csevegni,
Mindenki a másiktól várja az élettapasztalatot
Te is jobban lennél ha elöbb élnéd az életed aztán ismerkednél
Menj sportolj, dolgoz ha lesz baráti köröd lesz közös beszéd téma könyebb lesz ismerkedni
Azt hittem, hogy tiszteletlenség alatt azt érted, hogy csúnyán szólnak hozzád, megaláznak.
Nos, amit tesznek, az nem tiszteletlenség. Az, hogy foglalt, nem tudom, hogy látszana egy emberen. Legfeljebb ha van rajta jegygyűrű, akkor tudod, hogy foglalt - viszont ahhoz eljegyzés kell, és 2 hónap együtt járás az még nem lesz.
Az meg, hogy akar-e párt vagy sem, mindenkinek a saját döntése. Én megértem azt is, ha valakinek épp nincs szüksége kapcsolatra, hiába kopogtat az ajtaján száz rendes lány vagy fiú.
Kérdező csak veled ilyenek.
Leszarnak, mert nem vagy jó pasi.
Haverom a kisujját nem mozdította, mégis sorban irogattak rá a lányok.
Meglátták a koliban, előadóteremben stb.
És hiába látták hogy kapcsolatban van, profilkép barátnővel, csak azért is bepróbálkoztak nála sorban..
Na meg annak is híre ment hogy nagy van neki, mert hallotta az egész folyosó mikor a koliban a baratnőjét dugata, ez is rátett egy lapáttal a népszerűségére.
Szegény 52-est jól lepontoztátok pedig csak az igazat mondta meg.. én zöldet adtam neki. Mert amint valaki megmondja az igazat, odáig vagytok...
Akkor máshogy teszem fel a kérdést?
Miért nem tekintitek jó pasinak azt, aki:
-rendes és kedves a lányokkal
-meghallgatja ha problémája van
ott van mellette rosszban is, s nem hagyja el
-romantikus sétára és vacsorára hívja
-nyaralni
Én ilyen vagyok. Mi ezzel a bajotok? Jó, csinálhatom azt is, hogy senkinek sem udvarolok, mert képzeljétek, a közeledést udvarlásnak nevezik, nem zaklatásnak. Leszek bunkó, mert azt szeretitek...
Jobb így nektek? Nekem nem.Megalázó emberekért nem változom. Nem mondom hogy nézek ki, mert akkor megint jönnek a szállj le a magas lóról dumák.
Szükségem van egy szerető kedves aranyos lányra. Olyan sokat kérek???
45-ös, végre valaki segített, rendezvényekre megyek, de bulikon gondolkozom, mert sajnos oda társasággal és foglaltan mennek a lányok.
Mi a bajotok az udvarló fiúkkal? Miért az olyan kell nektek, aki le sem sszar titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!