Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják sokan az önbizalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják sokan az önbizalmat, mint legfontosabb dolgot a sikeres társkereséshez, miközben rohadtul nem (csak) ezen múlik a dolog?!

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 19:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%
Magasság, szép fizimiska, kigyúrt, napbarnított, hibátlan test ez kell minden nőnek, gazdag kivitelben. :D
2019. febr. 27. 00:43
 12/17 anonim ***** válasza:
12%
Legyél magas
2019. febr. 27. 06:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Példának ott van a haverom. Egyetlen jó tulajdonsága van, a külseje. Ez mellé butácska, nem sok önbizalommal. Ő még életében sem szedett fel lányt, mindig fordítva történik.

Már beszélgettem olyan lányokkal, akik voltak vele. Megkérdeztem hogy mi volt jó benne? Azt mondták, hogy oké nem nagy durranás belsőleg, viszont a szexuális vágyaikat kiélhették a nők, ráadásul úgy, hogy az ágyba is gyenge volt. Egyszerűen a látvány ami vonzotta őket, és mint egy bábut, azt csináltak vele amit akartak.

Ezzel szemben a jópofa, humoros, normális, ezzel szemben teljesen átlagos haverok kivétel nélkül egyedül állók. Nem tragédia, csak egy kicsit unalmas már ez a külső nem számít szöveg. Csak az számít első körben, második körben, harmadik körben... A szexuális kisugárzásra mondják hogy kémia. Enélkül még a beszélgetés is csak elpazarolt idő.

Szexuális vonzalom nélkül nincs kapcsolat, az pedig 99%-ban a külső.

2019. febr. 27. 07:04
 14/17 anonim ***** válasza:
#13-as, én végigolvastam a válaszokat, és speciel nem látom, hogy bárhol írta volna valaki, hogy a külső egyáltalán nem számít. Pl. én sem írtam. Én azt írtam, hogy nagyon magas szintű "lelki fejlettség"-gel el lehet érni, hogy a környezet másnak lássa még a külső tulajdonságaidat is. De akkor most hozzáteszem, hogy ez ugyanolyan, mint amikor valaki hízásra hajlamosító génekkel születik, és egész életében keményen küzdenie kell az elhízás ellen, gyakorlatilag egész életében koplalva élnie azért, hogy a normál súlytartományban maradjon (erre jó hazai példa Csongrádi Kata, sőt, valószínűleg Eszenyi Enikő is). Az úgynevezett fizikai csúnyaságot is felül lehet írni, de ahhoz kb. ugyanannyi szellemi erőfeszítés kell, mint amekkora fizikai erőfeszítés egy hízásra hajlamos embernek ahhoz, hogy egész életében normál súlyú és csinos maradjon. Viszont tekintve az ide író, saját bevallásuk szerint nőknél sikertelen mai fiatal férfiak átlagos érzelmi és értelmi intelligenciaszintjét, plusz kitartását és tenni hajlandóságát, ők sosem lesznek erre képesek. Tisztelet a kivételnek, mert biztos vagyok benne, hogy van ilyen. (Pl. akinek az írásképe teljesen hibátlan, plusz értelmesen és jól fogalmaz, annál már esetleg lehet remény, láttam is egy ilyenre példát itt az elmúlt napokban.)
2019. febr. 27. 08:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor inkább azt mondom, hogy az önbizalom nem számít.

A fű meg kék!

Így is lepontozást kapok a lepontozó femibrigádtól? :D

2019. febr. 27. 08:48
 16/17 anonim ***** válasza:
40%

"nagyon magas szintű lelki fejlettség" atyaég.. ma is tanultam valamit.

Semmilyen belső tulajdonság nem tud vonzalmat kiváltani.

Belső tulajdonságai miatt egy embert max kedvelni lehet.

A vonzalom egy olyan dolog, ami vagy rögtön van vagy soha nem lesz.

2019. febr. 27. 09:42
 17/17 anonim ***** válasza:

"És ha egy nőn látszik, hogy önbizalomhiányos, az vajon nagyon taszító egy férfinak?"

Legtöbbször nem. A férfiak úgy gondolnak erre, mint egy pluszra. Jó ha van, de az se baj ha nincs.

2019. febr. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!