Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinder nevű társkereső oldal az kamu az egész?
1. Nők 90%-a nem is használ társkeresőt mert felesleges.
2. Társkeresőn a nem túl nyerő emberek szoktak lenni és azoknak is 90%-a pasi.
Ha 10%-nyi nőre jut 90%-nyi pasi és egy nő kap alakból 50 levelet naponta. Mért érdekelné 1 pasi mikor van a helyébe 100 másik.
Értelmesebb pasik már fel se mennek ilyenekre mer úgy is csak melegedne a hangulat.
Még több pasi nem kell !
Én tízen évesen voltam ilyen oldalon. Nőtől nem jött semmi, meleg pasiktól v 100 levelet kaptam.
Nekem lettek nőim Tinderről, igazi, hús-vér nők, nem kancsalok, nem púposak (azaz csak a megfelelő helyeken...), és minden testrészük maradéktalanul megvolt. Bár magas, sportos és aránylag jóképű vagyok, semmi extra külsőm nincs, nem vagyok fotómodell, se fitness-báró, nem pózoltam kocsival, messzi tájakon, se kilós aranylánccal. Egyszerűen írtam egy humoros, de természetes szöveget, feltettem ehhez illő fotókat, és csak azt húztam jobbra, aki tényleg tetszett valamiért, és akinek a stílusa is megfogott, nem csak az a tény, hogy nő.
Ha csak sértetten duzzogsz, panaszkodsz, amiért minden nő sugárirányban menekül tőled, akkor lehet, hogy nem a Tinderben, vagy a többi társkeresési módszerben van a hiba. Aki ügyes, mindenhol megtalálja, hogy tud szórakoztató és igalmas lenni a nők számára. Próbálj csiszolni a stratégiádon, gondold végig, mit lát belőled majd az, aki meglátja a Tinderes reglapodat, pláne aki kizárólag ezt látja. Rá fogsz jönni, hol rontottál el valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!