Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tinder nevű társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinder nevű társkereső oldal az kamu az egész?

Figyelt kérdés
Be regisztráltam kb 3 hete. Nem fizettem elő semmire, és az van, hogy küldöm a szíveket a lányoknak, vagy a likeokat kinek, hogy tetszik, de senki nem jelöl vissza. Már számolni sem tudom, hogy hány 100 nőt jelöltem be és semmi látszata. Már szándékosan csak kíváncsiságból túlsúlyos, kancsal, csámpás, hajléktalan stb hölgyeket jelölgetek, de semmi senkitől. Most az a kérdés, hogy ha nem fizetek elő, akkor nem is látják, hogy én próbálom velük felvenni a kapcsolatot?? Egyébként nem vagyok egy förmedvény akinek ennyire ne jutna a való életben senki, csak gondoltam teszek itt egy próbát.
2019. febr. 25. 08:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy kamu. Ez annyit jelent, hogy nem vagy a legjóképűbb 10%-ban és nem tűnsz gazdagnak sem. Na nekik nem kamu.
2019. febr. 25. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:

1. Nők 90%-a nem is használ társkeresőt mert felesleges.

2. Társkeresőn a nem túl nyerő emberek szoktak lenni és azoknak is 90%-a pasi.

Ha 10%-nyi nőre jut 90%-nyi pasi és egy nő kap alakból 50 levelet naponta. Mért érdekelné 1 pasi mikor van a helyébe 100 másik.

Értelmesebb pasik már fel se mennek ilyenekre mer úgy is csak melegedne a hangulat.

Még több pasi nem kell !

Én tízen évesen voltam ilyen oldalon. Nőtől nem jött semmi, meleg pasiktól v 100 levelet kaptam.

2019. febr. 25. 21:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem lettek nőim Tinderről, igazi, hús-vér nők, nem kancsalok, nem púposak (azaz csak a megfelelő helyeken...), és minden testrészük maradéktalanul megvolt. Bár magas, sportos és aránylag jóképű vagyok, semmi extra külsőm nincs, nem vagyok fotómodell, se fitness-báró, nem pózoltam kocsival, messzi tájakon, se kilós aranylánccal. Egyszerűen írtam egy humoros, de természetes szöveget, feltettem ehhez illő fotókat, és csak azt húztam jobbra, aki tényleg tetszett valamiért, és akinek a stílusa is megfogott, nem csak az a tény, hogy nő.

Ha csak sértetten duzzogsz, panaszkodsz, amiért minden nő sugárirányban menekül tőled, akkor lehet, hogy nem a Tinderben, vagy a többi társkeresési módszerben van a hiba. Aki ügyes, mindenhol megtalálja, hogy tud szórakoztató és igalmas lenni a nők számára. Próbálj csiszolni a stratégiádon, gondold végig, mit lát belőled majd az, aki meglátja a Tinderes reglapodat, pláne aki kizárólag ezt látja. Rá fogsz jönni, hol rontottál el valamit.

2019. júl. 1. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!