Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha állandóan szomorú vagyok amiért egy lánynak sem kellek és sohasem volt barátnőm?
Próbálom elnyomi, nem foglalkozni vele és úgy tenni mintha nem is vonzódnék hozzájuk (szinte nulla vágyam van a lányok iránt) de valahogy mindig legyőz ez a vágy. Tanulok, dolgozom, sportolok, számítógépezek de ezek csak átmenetileg veszik el a figyelmemet. Mindig ott motoszkál bennem, hogy én senkinek sem fogok kelleni. Egy átlagos nap sok lányt látok de tudom, hogy egyiknél sem lenne esélyem és mindig rossz kedvem lesz és olyankor pánikrohamaim is vannak. Tudom, hogy ilyen külsővel egy lányt sem érdekelnék.
Nyugodtan lehet szidni és írni, hogy rinya megint..
Mi lenne, ha eljárnál edzeni?
Miért nem teszed ezt meg magadért?
Vagy tanulj meg egy nyelvet folyékonyan. Vannak csajok akik erre is buknak.
Sportolok de csak is egyedül.
Tanulok nyelvet.
Bebuktad picit...
4 idegen nyelven beszelek.... En vagyok az egyetlen magyar, aki szinkrontolmacs szinten beszel malajul, indonezul es kroyo javaiul....
Persze ettol nem nedvesednek be a noi bugyik :(
Na elozo vagyok....
Szoval thaiul is tudok kicsit, a thai irast folyekonyan olvasom, ismerem a jawi irast, a pegon irast (majdnem ugyanaz a ketto), illetve a ha-na-csa-ra-ka abecet, ami a javai nyelvet irja le.
Ja, es egy nonek sem nagyon kellek... Lehet vlogolnom kene indonezul.... :/
Miért szívatjátok szegény srácot ilyenekkel, hogy tegyen önmagáért? Ezek a "sportolj, tanulj, képezd magad, stb." dumák kizárólag azoknál a sznob nőknél jönnek be, akik ebben az egészben az agilitást ÉS természetesen a pénzt látják.
Ezek önmagukban semmit sem érnek egészen addig, amíg nem lesz látható, kézzel fogható eredménye (pénz és kidülledő izom, még ha implantátumokkal és fehérjeporokkal éred is el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!