Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag sok lány szerint szimpatikus vagyok, akkor miért csak visszautasítást kaptam mindenkitől? Nem kicsit ellentmondás ez?
Egyetértek. Általában a tökösségen és a kisugárzáson bukik el ez. Magamon is így vettem észre és vannak egyéb ismerőseim ugyanezzel a problémával.
Nekem úgy sikerült ezen változtatni, hogy kicsit alakítottam magamon külsőre, magabiztosabb lettem és elkezdtem úgy ismerkedni nőkkel, hogy nem párt kerestem feltétlenül, hanem csak lazán ismerkedtem, lesz*rom mi lesz alapon. Elkezdtek jönni a sikerek és egyben szerintem a kisugárzásom is jobb lett. Érdekes, hogy az utcán is több nő meg néz azóta, nem néznek át rajtam. :)
A nok osztalyoznak. Az egyik csoport a ferfi, akivel lefekudnek, a masik a fiu, akivel szeretek beszelgetni. Nem tekintenek ferfinak. A kulsod valoszinuleg sosem volt meg hozza, a belsod sem ferfias. Nem tudnak mit kezdeni veled.
42F
"Nekem úgy sikerült ezen változtatni, hogy kicsit alakítottam magamon külsőre"
Ez a kulcs a dologban. A magabiztosság másodlagos, a "kisugárzás" pedig valójában a külsővel egyenlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!