Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álltok hozzá egy fiatal férfihez/nőhöz, aki érettebb és komolyabban veszi az életet?
24 éves férfi vagyok. Egyedül élek, van autóm, izgalmas, jól fizető állásom van, küzdök azért, hogy normálisan éljek, lakást vegyek, és ha lesz családom, nekik is minden a lehető legjobb legyen. Szerintem ez a normális. Emellett persze élvezem az életem, bulizok, utazok, eszek, sportolok, de nem tudom komolyan venni a saját korosztályomat, mert többségük azt sem tudja, hogy reggel lemenjen-e a boltba vagy sem, és mégis ez kezd egyre elfogadottabbá válni. Mi a baj velünk?
Egymás lényegét írtjuk ki és azok, akik értenék ezt a lényeget és megélnék, azok már lassan nem tudják. Legyen bármilyen rövid is egy kapcsolat, vagy csak egy kaland, egy éjszaka, a lelkeddel akarok lefeküdni és nem a testeddel. És ezt most nem csak a szexre értem. Hol van az a kötődés és irodalmi szenvedély az életből?
Szóval a kérdésem az, hogy miért sikeresebb nálatok egy eltartott, hétvégi menő kis bzi gyerek, mint egy férfi, aki elvisz színházba, vacsorázni, aztán hazavisz és összeolvad a lényetek, reggel meg narancsot facsar, amíg ti felkeltek?
Az is idegesítő, hogy le kell ide írni, hogy milyen válaszolóktól, milyen választ nem várok.
Nem érdekelnek az általános sz@r válaszok, hogy nem mindenki ilyen, meg rossz helyen keresem, stb.
Baj van velünk és ez a lényeg. Aki meg nem akar beilleszkedni, szenved. A végére pedig, hogy hol marad a NŐ és a FÉRFI, ebből az egész sz@rból...
TISZTELET A KIVÉTELNEK
34 éves vagyok, nekem az szokott a problémám lenni veletek, akik nagyon érettnek tartjátok magatokat, hogy mikor megmondom, hogy nekem ez a korkülönbség az én javamra sok, akkor ahelyett, hogy érett módon elfogadnátok, és továbblépnétek, elkezdtek hisztizni, mint egy óvodás, hogy de miért, és megpróbáltok győzködni, hogy márpedig miért működne a dolog szerintetek. Innentől az érettséget én megkérdőjelezem. Tisztelet a kivételnek, mert olyan is volt, aki megértette, hogy engem ez zavar, és hogy a saját korosztályomhoz vonzódok (nem a lepukkant réteghez itt sem).
A másik, hogy nekem bő 10 év alatt munka terén egy életre is elegendő tapasztalat jött össze, és ti ezt, amit én átéltem, el sem tudjátok képzelni lelkes kis pályakezdőként néhány év tapasztalattal esetleg a második munkahelyeteken, és olyan könnyen beszéltek rugalmasságról, hogy közben gőzötök sincs arról, hogy mennyire bele lehet ebbe fáradni.
10: Odaírtam, hogy tisztelet a kivételnek. De milyen család, meg eltartás? Itt nem a pénzről van szó. Egy egyszerű ismerkedési fázisról van szó. Annyira ezen a pénzen, meg lakáson vagytok kiakadva, rohadtul nem erről van szó.
11: Elhiszem. Ilyen helyzetben még nem voltam. Köszönöm, hogy leírtad.
Az irományod alapján mondjuk pont nem vagy érett.
Én 23 éves férfi vagyok. Eszembe se jütna hangoztatni meg dicsekedni hogy én milyen érett vagyok. Szerintem aki ezt csinálja az már alapból nem is lehet érett. Élj úgy, viselkedj úgy, és akkor majd meglátod első kézből hogy ki hogyan áll hozzá egy érett fiatalhoz.
Az meg hogy azt hiszed a színház és a narancslé facsarás miatt leszel 3rett egy vicc. Inkább sznobnak tűnsz te mint érettnek.
A leirasod hamiskas kozhelygyujtemenynek tunik. A penz reszet azert emeli ki mindenki, egyreszt mert emlitetted, masreszt rogton a legelejen. Utana jon a sablonduma, majd amikor mar jol becsomagoltad jon az igazi kerdes a buza gyerekrol. A veget lezartad egy kis duhongessel.
Mit ne mondjak, egy jo erzesu no eleg nagy ivben el fog kerulni teged. Hiaba vinned szinhazba meg facsarnal neki narancslevet. Lathatolag meg mindig ott tartasz, hogy nem erted, hogy a nok mire vagynak. Pedig meg sportolsz is. Akit lenezel, mint meno bzit, az tenyleg menobb nalad annyiban, hogy nyilt es hatarozott. Ettol meg boven lehet egy kreten is, de veled ellentetben neki lesz parkapcsolata neked meg sosem.
42F
Nagyjából azt hiszem átjött a mondandód, csak borzasztó rosszul fejezted ki. Szép és jó dolgok, amiket írtál magadról, de bőven akad, ami nem egyértelmű. Ha egy ismerkedést is így kezdesz, hogy eldicsekszel milyen jól keresel, milyen jól megy minden, egy szavadat sem fogják elhinni, vagy egyből elkönyvelnek sznobnak, és bele sem fognak gondolni, lelkileg mit nyújthatnál. Arról nem is beszélve, hogy így simán kifoghatsz valakit, aki a pénzedre megy, pedig úgy jött le, nem ez a célközönséged. Nem véletlen óvatosak az emberek hasonló témákban. Amúgy meg, ígérni mindenki tud, de a betartásuk már kevésbé szokott megvalósulni. Ha komolyan is gondolod, ismerkedésnél nem jutsz vele messzire, mert ebben te vagy a ritka kivétel, és szinte mindenki másnak nagyon elege van az ígérgetésekből, mert 90%-ban sosem lesz belőlük semmi.
Nem értem, hogyan fér neked össze, hogy a lelki társad keresed, de elsősorban az anyagiakat hangsúlyozod. Ha ezt magadnak teremtetted elő, jogosan legyél rá büszke, nem ezzel van a baj. De egy olyan lányt, amilyet keresel, nem ez fog elsőként érdekelni. Azt kell megtudnia, hogy TE milyen vagy, és a jelenben felmutatni valamit, ami segít, hogy megismerhessen. Nem azt, hogy milyen az autód, a házad, és milyen lennél ekkor meg akkor, ha ez és az lenne...
20/l
#19(00:10)-es vagyok ismét.
Ha nem követed el azokat a hibákat, amiket leírtam, igenis rossz helyen keresgélsz. Átérzem a problémát, átkozott nehéz még egy jó beszélgetőpartnert is találni ebből a korosztályból, de nem lehetetlen. Viszont egy lánybarátom sincs, akinek "eltartott, hétvégi menő kis bzi gyerek" lenne a társa. Kifejezetten kerülik ezeket, akiknek számít, hogy a másik lelkileg is tudjon valamit nyújtani. Akinek ilyen fiúcskák kellenek, lehetséges, hogy dekoratív, és előbb felkelti a figyelmed, de ugyanolyan eltartott, mint azok a srácok, akiket lenézel. A kérdést mégis ezeknek a lányoknak tetted fel lényegében, miért mást választanak helyetted. De javíts ki ha félreértem, valószínűleg úgysem én vagyok itt az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!