Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 150 ezer nettó fizetés meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

150 ezer nettó fizetés meg gyári munka mennyire ciki ma a nőknél?

Figyelt kérdés

2019. febr. 21. 17:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, felnőtt ember vagy. Ha ezt a munkát találtad meg, akkor most ebben dolgozz. Tisztességes meló, szívvel-lélekkel csinálod, biztos rendes ember vagy; úgyhogy majd valaki biztos felfigyel rád. Aki szerint meg ciki lenne, anélkül az ember nélkül jobb lesz neked; tehát ők akkor rögtön le is kopnak. Tehát te nem azt az embert keresed. Tehát biztos lesz valaki, aki majd elfogad úgy, ahogy vagy. Szóval aki szerinted ez ciki, te nem őt keresed. Annak meg örülj is, hogy ő meg lekopik; és akkor majd egyértelmű lesz, hogy kik között kell válogatnod , nézelődnöd. Szóval nem is olyan rossz az se, ha pl így szűkül a kör. Amúgy énszerintem a 150000 nettó az jó fizu. Asszem, hogy a minimálbér talán 140 bruttó körül van, szóval énszerintem ha még nettóba is több, akkor az tök jó.
2019. febr. 21. 20:16
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
*Nem a pénztárcájához mennék valakihez feleségül,hanem ha a személyiségébe szeretek vele, és nagyon jól kijövünk együtt.
2019. febr. 21. 20:17
 23/26 anonim ***** válasza:
26%

Nekem 280 ezer a nettò jövedelmem ! És nő vagyok !

Engem zavarna ha randíznék egy férfivel aki minimálbéren tengődik egy gyárban.

2019. febr. 22. 09:54
 24/26 anonim ***** válasza:
90%

De hogy vagy te nő! :D Csak egy lúzer, aki nőnek adja ki magát, hogy így is befeketítse a női nemet.

Szánalmas életed lehet, de nem sajnállak érte.

2019. febr. 22. 10:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Én is el tudom képzelni, hogy a 23-as nem nő. Ugyan minden nő így gondolkodik, de letagadják.
2019. febr. 22. 19:58
 26/26 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok és komolyan felháborít hogy azt hiszitek minden nő egyforma és csak a pénzre megy. Hálát adok a szüleimnek hogy rendesen neveltek és legalább az ilyen pasiktól megóvtak.

Vannak ilyen nők amúgy nem is kevés ezt nem vitatom de azért álljunk már meg. Ennyi erővel akkor minden pasi egyforma és egy önző személy aki csak magára gondol és a szexre. Ez jól esik azoknak akik rendes pasik? Gondolom nem. Az hogy az itt lévő pasik fele rossz tapasztalatot gyűjtött csak arról én nem tehetek.

2019. febr. 26. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!