Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántad, hogy fiatalon elköteleződtél? Ha igen miért? (Ha vége lett egy fiatal korba kialakult, hosszú kapcsolatnak, az is érdekel! )

Figyelt kérdés
2019. febr. 20. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Nos, gondolom azért nem tolongnak a válaszadók, mert te is egy olyan ember vagy aki mások kudarcaira vered és ez a legfőbb perverziód.
2019. febr. 20. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Igen, sajnálom, hogy kimaradtam sok mindenből, ami másnak természetes. Az eszemmel tudom, hogy van ennek jó oldala is, mert talán sok fájdalom, nehézség is elkerült így, de persze az ember hajlamos mindennek a rossz oldalát látni. Igyekszem azért az előnyeire koncentrálni.
2019. febr. 20. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Rohadt sokan vannak így ezzel,hidd el.
2019. febr. 20. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent a fiatal? Én 21 évesen találtam meg azt a férfit, akivel le szeretném élni az életem, már házasok vagyunk pár éve. Volt előtte 2 komoly kapcsolatom és néhány amiből nem lett komolyabb. Igazából abszolút nem bántam meg. Soha nem vonzottak a komolytalan kavarások meg a "kiélés". Amióta az eszemet tudom engem csak az elköteleződés érdekelt.

Egyáltalán nem érzem azt, hogy kimaradt volna a fiatalkorom. Szinte egész életemben komoly kapcsolatban voltam, de ez nem befolyásolt semmit. Rengeteget jártam bulizni, párommal is, nélküle is. Rengeteg embert megismertem, sokat járkáltam el barátokkal. Csomó helyre eljutottam itthon is és külföldön is, sok mindent csináltam. A mai napig is rengeteg élményt gyűjtök (igaz most sem vagyok öreg). Mivel nem ő az első párom szexuális téren is volt elég tapasztalatom. Egyedül annyi maradt ki az életemből, hogy random pasikat vigyek haza egy éjszakára. De ez meg alapból sosem volt az én stílusom. Minden mást meg lehet valósítani párkapcsolatban is.

Persze azt is hozzá kell tenni, hogy 8 év nem sok egy párkapcsolatot nézve. Ki tudja, hogy valóban vele fogom-e leélni az életem, de az eddigi közös életünk igen csak arra utal, hogy igen.

2019. febr. 20. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen jöttem össze a férjemmel, 20 voltam az esküvőnkkor. Azóta eltelt 10 év, született 2 csodálatos kislányunk, mi pedig ugyanúgy szeretjük egymást, mint az elején. Soha egy pillanatra sem éreztem úgy, hogy kimaradtam volna valamiből, éppen ellenkezőleg. Nem lehetek elég hálás érte és az életünkért.
2019. febr. 20. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi 10 éve vagyunk együtt, 16 voltam, mikor összejöttünk. Nyáron esküvő, jövőre remélem baba.

Nem bántam meg :)

2019. febr. 21. 07:37
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
19 évesen ismertem meg a férjem.Most 28 éves vagyok.Nagyonsok mindenről lemondtam az ő kedvéért,dolgokrol,emberekről.De megbanni?Sokszor gondolkoztam rajta hogy mi lett volna ha nem jovunk akkor ossze,vagx kesobb.Már felesleges ezen kattogni,de természetesen azóta is együtt vagyunk.
2019. febr. 21. 08:35
 8/8 anonim ***** válasza:

14 éves koromban jöttem össze a párommal, nekem hiányzik az, hogy nem éltem, szerettem volna kipróbálni másokkal is a szexet .

20/L

2019. febr. 21. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!