Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen veszelyeket rejteget, ha egy nö átcsap skalpgyujtesbe?
Ha egy közepkorú nö megbolondul es azert letesit kapcsolatot pasikkal , hogy kipróbálja öket az ágyban, konkretan a nemi szervukre kivancsi ?
Persze vedekezik.
-Betegségeket szedhet össze
-Ri..c kategóriába kerül
-Kihasználják (de mondjuk az ilyen meg is érdemli) stb. stb.
Hogy neki nem jut szék, mikor elhallgat a zene.
32/f
Lelki kiüresedés, esetleges terhesség (nem létezik 100%-os védekezés), nemibetegségek, egyéb betegségek, társadalmi elítélés, bántalmazás, rossz szexuális élmények, kiégés.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, biztos van még egy pár lehetőség.
Nem rejteget veszélyeket.
Élvezd az életet.
Azt h kieg szexualisan, es hogy a szex egy ido utan nem elvezet lesz hanem potcselekves ami egy ido utan totalis kiegeshez vezet. Van ez a megbolondulos korszak, nekem mazlim van mert 2 eve van szeretom igy nem erzek kesztetest arra h kiprobaljak masokat-de nelkule sztem elindultam volna a kiegeshez vezeto uton mert jelenleg pont ezt a megkattant korszakomat elem.
Megbannam? Valoszinuleg igen mert ezek a lalandozasok nem vezetnek sehova mert nem tukrozik sem azt ami vagyok-azt meg vegkepp nem aki lenni szeretnek.
Ezert fontos szamomra az allando szereto akivel minden vagyam kielhetem anelkul, h kiprobalnek meg szaz masikat.
Mindannyian masok vagyunk, neked kell tudnod h a lelked mennyit bir el es mikor hasonulsz meg magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!