Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini vagy huszonéves lányok! Van köztetek, aki vonzódik az érettebb (30-as,40-es) férfiakhoz?
30 felett már nagyon elhagyja magát egy átlag férfi.
Nem jön be.
bírom az ilyen " felnőtt " gondolkodású csajokat :)
az azt jelent mekkora ribac vagy és az aprópénz
már nem elég ? azokból már mindent kiszedtél jöhetnek a nagyhalak.
persze csóró az abból sem,mert az még gyerek mi ?
ez a elhagyja magát mekkora baromság.aki igénytelen az 20 évesen is az.
vagy nem tom mire gondolsz.lehet elhízásra.hát fiatalabbak is tele vannak dagatt arcokkal.
de mindegy is.egyik hülyébb mint a másik,nem csak a csajok.mind.
összes ember fostalicska baromságokat néz tv be meg neten.
és közbe buzeráns telefonok meg autók után áhitoznak.amik valójában
szar muanyag darabok.kész csődtömeg az egész társadalom.
21l/ 32f 2,5 éve vagyunk együtt, munka helyen talalkoztunk, én sokaig nem akartam vele osszejonni mert kollega.
Sokaig nem tudtuk egymasrol h ki hány éves már együtt voltunk mire vhogy szoba jött. Én többnek neztem ki ő kevesebbnek azt hittük egy idősek vagyunk kb. De pl engem sosem zavart a korkulonbseg, tinikent volt 4eves kapcsolatom ott 14voltam, fiú 18
18 eves koromba szakitottunk utana csak 30koruli barataim voltak vagy akikkel ismerkedtem
Tetszenek a jóképű idősebb pasik, olyan 30-40 között főleg.
Bár legtöbbel csak szexkapcsolat kellene indulásnak, aztán meglátjuk.
23/n
Hát én mindjárt felfosok a plafonra: idősebb 30-40 közötti pasik. Bammeg, az aztán kkuurrvvaa idős! Vagy ez nem a felnőtt kategória? Már ott tartunk, hogy 16-24 éves korig beszélünk a fiatalságról, utána meg már papi és mami mindenki? Fetrengeni fogok a röhögéstől, amikor a mai "fiatal" generáció elére a 30-at, majd a 40-et... :D
Tömeges öngyilkosságnak leszünk szemtanúi? Mert a mai gyereke komolyan mondom azt hiszik, hogy övék a világ, ők bizony mindig 20 évesek maradnak. Úúúú, ez a brutális egó úgy vissza fog ütni, hogy aki okos, már most pszichológusnak tanul!
Egyébként én most 44 évesen sokkalta jobban vagyok a toppon, mint mondjuk 25 évesen. Megvan az egzisztencia, megvan az anyagi háttér, megvan a saját család. Van időm magamra is, van időm a hobbijaimra is. Testileg szuper formában vagyok, szellemileg folyamatosan képzem magam, és ami fontos, megvan a tapasztalat, amit máshol érettségnek mondanak.
Ezzel a "szereléssel" tökéletesen érzem magam, jaaaa, nők. Nem léptem sosem félre, de vannak érdeklődők a 20 éves korosztálytól kezdve...
Mert ha az én szemszögemből akarnék általánosítani, akkor egy mondjuk 23 éves srác:
- otthon lakik
- esetleg albérletben
- anyagilag hónapról hónapra húzza
- nulla tapasztalat
- nulla alap
Mit is lehet egy ilyennel kezdeni?
- romkocsmába..
- fesztiválokra járni
- tervezgetni hogy ki kellene menni külföldre de miből
- tervezgetni az albérletet
- reménykedni hogy nem balfsz
Nincs is ezzel semmi baj, ez a korosztály 90%-ban itt tart. Igazából egy 40 és egy 20 éves ha a saját szintjén mozog, akkor felejtős egy normális kapcsolat. Oda-vissza. Egy 20 éves kislánnyal a szexen kívül mit lehetne kezdeni? Vagy tervezni? Vagy mik lennének a közös témák? :D Eléggé lehangoló lenne ha belegondolnék.
Nekem van olyan 40-es pasi ismerősöm, akivel simán el tudnám képzelni a kapcsolatot is.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!