Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen egy 19 éves csajra hajtani nagyon morbid? Illetve munkatársra?
Figyelt kérdés
Ritkán tetszik meg valaki - egy tavaly érettségizett lányról van szó, látásól ismerjük egymást (sosem beszéltünk, mert nem volt olyan helyzet).
Normális, aranyos lány, minden szempontból szimpatikus (nincs barátja, úgy tudom eddig nem is volt, a korosztályát, ezeket az ecsetfejű életképtelen gyerekeket kerüli).
Most viszont a munkahelyemen jelentkezett álláshirdetésre - ha lefizetem a HR-est, felveszik... ha a főnökömet is, beosztják mellém...
Az én elképzelésemben ez természetesen rendben van - ellenben az ismerőseim mondták, hogy túl fiatal, meg munkatárs...
Szerintetek?
2019. febr. 13. 18:22
11/12 anonim válasza:
#9 teljesen igaz. :D
Hányingerkeltő az ilyen jellegű nyomulás. Remélem pofára ejt a csaj rendesen és valaki mással jön össze a munkahelyen. 😄
12/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez az ötlet. A csaj úgyae fogja megtudni, hogy mi miért történik. Ha problémás a csak , szólsz a főnöknek és kirúgja. Lesz másik. Mesteri terv! Szerintem csináld! 👌👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!