Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten szerintetek sem fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten szerintetek sem fogok soha barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Mivel csendes személyiségem van ezért könnyebb lenne neten elkezdeni az ismerkedést, de már rég óta próbálkozom semmi sikerrel.

Van itt olyan akinek sikerült neten találni párkapcsolatot?

21F

2019. febr. 7. 20:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van.
2019. febr. 7. 20:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Esélyed sincs.
2019. febr. 7. 20:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem most két haveromnak is tinderröl lett barátnöje. Egyikük sem ilyen "alfahím" típus,mint ahogy itt szokás írni. Mondjuk mi a 20-as éveink végén vagyunk,lehet úgy könnyebb,de azért ne add fel.
2019. febr. 7. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Passz
2019. febr. 7. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Olyan mosolyt keltő látni a sok huszonévest, ahogy elkönyvelik, hogy ők már örökre magányosak maradnak, mert nem kellenek senkinek, ők igazi selejtek, akik nem méltók a szeretetre, blablabla... :) Vicces, hogy szinte mindenki átmegy ezen a világvége időszakon, aztán persze érett felnőttként meg már csak mosolyog az egészen. :)
2019. febr. 7. 20:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Talán nem kéne olyan pesszimista, búvalb..szott életunt fotókat feltenni magadról, ha azt szeretnéd, hogy valakinek is kelljél. És talán nyitni, kezdeményezni kéne, ha nem jön be egy stratégia akkor változtass rajta. Talán ha elhízott vagy, akkor le kéne fogyni. Talán valami pozitív dolgot is mutathatnál a külvilág felé a picsogós önsajnáltatásodon kívül.

Nekem sikerült neten megtalálni a páromat, 6 éve együtt vagyunk.

2019. febr. 7. 20:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Sportolok, a kinézetemmel nincs úgy gond. Csak a személyiség:(
2019. febr. 7. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor változtass a személyiségeden. És azt nem hiszem, hogy csak a csendességed a probléma.

A fotókon látszik, hogy élvezed az életet? Örömteli vidám mosoly van az arcodon az összes fotókon?

2019. febr. 7. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Jelenleg én is így érzem hogy neten nem fogom megtalálni a szerelmet.

F36

2019. febr. 8. 00:59
 10/11 anonim ***** válasza:
3 éve próbálkozok, annyi jött össze jókat beszélgettem lányokkal, több nem, mind a távolság miatt is 100km voltak általában, nagyon nehéz.. 22F vagyok
2019. febr. 8. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!