Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes, visszahúzódó fiúknak sosem lesz barátnője?
Én úgy érzem hogy sosem fogok tudni megismerni egy lány sem mert nagyon csendes személyiségem van. Pedig szeretnék barátnőt.
Úgy érzem hogy nekem csak akkor lehet barátnőm ha egy nagy csoda történik.
Bár sokáig úgy gondoltam hogy sosem fogom elveszteni. De aztán 20 évesen össze jött egy lánnyal. De ugye egy párkapcsolatot nem ilyen egyszerű össze hozni:/
Szerintetek lehet/találhatnak az ilyenek, mint amilyen én vagyok barátnőt?
"Én úgy érzem hogy sosem fogok tudni megismerni egy lány sem mert nagyon csendes személyiségem van. Pedig szeretnék barátnőt."
Jól van kisfiú hozok neked zsepit nyugodtan sírd ki magad úgy sokkal jobb lesz.
#11: Mindig, mindenki, mindenben kivétel. Egy ideje gondolkozom rajta, hogy a messenger beszélgetéseimből összerakok egy válogatást, ami abból fog állni, hogy eddig 1-2 kivételtől eltekintve minden lány azt mondta, hogy ő kivétel és más. :D
(Nem azt mondom, hogy nem lehet kivétel, de lássuk be, mindenki jobbnak adja elő magát, mint amilyen és keveseknek van rendben az önkritikája. Főleg fiatalon.)
Van pasid jelenleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!