Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csendes, visszahúzódó fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes, visszahúzódó fiúknak sosem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem hogy sosem fogok tudni megismerni egy lány sem mert nagyon csendes személyiségem van. Pedig szeretnék barátnőt.

Úgy érzem hogy nekem csak akkor lehet barátnőm ha egy nagy csoda történik.

Bár sokáig úgy gondoltam hogy sosem fogom elveszteni. De aztán 20 évesen össze jött egy lánnyal. De ugye egy párkapcsolatot nem ilyen egyszerű össze hozni:/

Szerintetek lehet/találhatnak az ilyenek, mint amilyen én vagyok barátnőt?

2019. febr. 3. 22:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#9 akkor biztos ritkaság vagyok:) nekem volt "rossz fiúm" és csendes is. Egy csendes fiút ugyan úgy meg lehet beszéltetni ha van téma. Én szívesen beszélgetek bárkivel, csak a jelenlegi helyzetem nem nagyon engedi az ismerkedést 😅 csak azért írtam ide h biztos vannak még olyan lányok akik szeretik az ilyet:)
2019. febr. 4. 09:02
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Az egyik exem nagyon keveset beszélt és visszahúzódó volt,kerülte az embereket,de emellett nagyon hatàrozott volt és sikeres,tehát lehet kompenzàlni.
2019. febr. 4. 09:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy azt mondjátok, csendes, ami mellett lehet valaki határozott, életrevaló, megbízható, de lehet tutyimutyi, mamakedvence, aki sírva fakad, ha döntenie kell. Na ez a nem mindegy.
2019. febr. 4. 10:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak abban az esetben, amennyiben a csendesség nem valamilyen egyértelmű HIÁNYOSSÁGOT (pl. kapcsolatteremtési képességekét, vagy szókincsét, vagy gondolkodás árnyaltságáét) takar.
2019. febr. 4. 11:42
 15/19 anonim ***** válasza:
#14-es vagyok, a zárójeles felsorolásból kifelejtettem az önállóságot, az önmagáról való gondoskodás képességét és az asszertivitást, vagyis az önmagáért való kiállás képességét. Na, kb. ennyi.
2019. febr. 4. 11:45
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

"Én úgy érzem hogy sosem fogok tudni megismerni egy lány sem mert nagyon csendes személyiségem van. Pedig szeretnék barátnőt."

Jól van kisfiú hozok neked zsepit nyugodtan sírd ki magad úgy sokkal jobb lesz.

2019. febr. 4. 13:32
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
A nagyképű arrogáns görényekkel dugnak csak. A többi csak mese, el ne hidd. Higgy inkább a szemednek.
2019. febr. 4. 13:49
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
Ez túlzás, de az tény, hogy nehezebb. Viszont alapvetően nem azért nehezebb, mert a köcsög nőknek csak a nagyszájú, macsó alfahím kell vagy mit tudjam én, hogy még milyen baromságokat szoktak itt írni az emberek.... Hanem szimplán arról van, szó, hogy egy csendesebb, visszahúzódóbb embernek alapvetően nehezebb kapcsolatokat kialakítania és ez igaz mindkét nemre, illetve mindenféle kapcsolatra. Ha te egy beszédes és közvetlen ember vagy, aki gyorsan feltalálja magát és feloldódik egy társaságban, akkor neked könnyebben mennek ez a dolgok, pláne, ha ehhez társul egy jó személyiség is, intellektus és humor. Ha valaki mondjuk kifejezetten exhibicionista, szeret szerepelni, magára irányítja a figyelmet, el tudja magát adni, magabiztos stb., akkor szintén. Az ilyen emberek előnyben vannak barátkozásnál, ismerkedésnél és mondjuk állásinterjúkon is, szerintem érthető okokból. Azon túl, hogy nem okoz számukra nehézséget megszólítani valakit vagy lefolytatni egy jó beszélgetést, én úgy gondolom, hogy mások is bátrabban környékezik meg az ilyen embereket, mert úgy érzik, hogy ők vevők lehetnek az ismerkedésre. Ezzel szemben, aki pl. csendes, visszahúzódó, szerényebb, félénkebb és ezekhez gyakran társul önbizalomhiány stb., az hátrányosabb ebből a szempontból. Lehetséges, hogy ő egy tök jó fej, értelmes, vicces, kedves személyiség, de ez nem fog kiderülni mások számára, csak akkor, ha már elindult egyfajta kapcsolatteremtés. Itt nem működik az, hogy pl. a semmiből te leszel a középpontban, mert valószínűleg nem egy ilyen személyiség vagy, aki rögtön magára tudja és akarja is irányítani mindenki figyelmét. Valamint szerintem sokszor mások sem akarják vagy merik megközelíteni az ilyen embereket, mert akár azt is gondolhatják, hogy nem érzi jól magát, nem akar velük lenni, nem tud mit kezdeni velük, valami problémája van és jobb lenne nem zavarni, biztosan egyedül akar lenni stb., stb. Szóval, szerintem nehezebb, de nem lehetetlen... "Csak" beszélgetni kell, máskülönben nem fognak megismerni az emberek.
2019. febr. 4. 14:21
 19/19 anonim ***** válasza:

#11: Mindig, mindenki, mindenben kivétel. Egy ideje gondolkozom rajta, hogy a messenger beszélgetéseimből összerakok egy válogatást, ami abból fog állni, hogy eddig 1-2 kivételtől eltekintve minden lány azt mondta, hogy ő kivétel és más. :D

(Nem azt mondom, hogy nem lehet kivétel, de lássuk be, mindenki jobbnak adja elő magát, mint amilyen és keveseknek van rendben az önkritikája. Főleg fiatalon.)

Van pasid jelenleg?

2019. febr. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!