Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan érdemes kezdeményezni Tinderen?
Ugye az a "legegyedibb", hogyha kép/közös téma/leírásra tud reagálni az ember. Viszont sok esetben egyikre sem lehet.
Illetve sok embertől hallom (nem tinderen, hanem akár haveroktól, akár neten olvasva), hogy egy sima köszönésre ne csodálkozzak, ha nem írnak vissza, mert nagyon monoton. Viszont nem értem, hiszen ha úgyse írna vissza (mert pl. csak gyűjti a párokat, aminek nem tudom mi értelme van), akkor minek erőltessem meg magam? Azt még megértem, hogy egyesek unják a mizu-t (bár szerintem ilyen app-okon nem mindig lehet értelmesebben kezdeni a beszélgetést, illetve, ha valaki normálisan válaszol rá, akkor 1 mondat után már simán lehet témát találni), de azért ez eléggé messze áll még ettől is.
Sok párod volt pasihoz képest és az átlagos női arányt hozod. Egy csajnak is ennyi párja van, kb 20 ha kezdeményez beszélgetést és 10 aki úgyahogy értelmes. Titka nincs annak, hogyan lehet jó beszélgetés. Egy sima sziából is lehet randi, ha utána.
Engem egyedül a szia mesélj magadról-tól ráz ki a hideg, na ne már, hogy mindent én csináljak. Önéletrajzot ne csatoljak?
Aki csak egy sziára vagy hogy vagyra nem akar válaszolni az egy beképzelt, tapló, féreg, aki arra se méltattja a másikat, hogy visszaírjon. Alapvető emberi tisztelet az, hogyha szimpátiát érzek a másik iránt és, ha csak egy sziát
ír az a minimum, hogy válaszra méltatom, mert egy tök jó beszélgetés és egy jó kapcsolat kialakulhat.
Ezt a bunkó flegma viselkedést az írmagjában megkéne vetni, mert ez nem normális.
Ha lány vagy, akkor tökmindegy, sőt, nem is kell kezdeményezned.
Ha fiú vagy, ami gondolom, hogy az vagy, akkor felejtsd el a tindert a francba. Csak gondod lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!